Istra
 Srecko Niketic / CROPIX / CROPIX
BRUNNER PREKORAČIO ROKOVE

ISTRA 1961 SE OKRENULA DRUGOJ PONUDI Posao bi se trebao realizirati u roku od par dana: 'Najveća je šteta što smo nepotrebno izgubili desetak dana'

Piše: HinaObjavljeno: 18. studeni 2017. 14:20

Nakon što je austrijski menadžer Eduard Brunner prekoračio zadane i dogovorene rokove te nije zaključio kupovinu većinskog paketa Istre 1961, pulski nogometni prvoligaš okreće se definitivno drugoj ponudi odnosno švicarsko-francuskoj poslovnoj grupaciji koja je također iskazala interes za kupovinom, a ta bi se "transakcija" trebala realizirati u idućih par dana, potvrdio je to u subotu Hini operativni direktor Istre 1961 Darko Podnar.

Naime, austrijski menadžer Brunner nije niti nakon što je rok produžen za petak do ponoći, na račun kluba uplatio oko 2,5 milijuna kuna kojim bi se klupski račun odblokirao tako da je njegova ponuda trenutno u drugom planu.

"Najveća je šteta što smo nepotrebno izgubili desetak dana" - istaknuo je Podnar potvrdivši informaciju kako se dosadašnji većinski vlasnik kluba najprije opredijelio za austrijsku ponudu jer je ona "bila poprilično izdašnija te samim tim i prihvatljivija Michaelu Gloveru koji je odlučio čekati Austrijanca do krajnjih granica".

Pula, 280416.
Konferencija za novinare na kojoj se obratio izvrsni direktor NK Istre 1961 gospodin Michael Remo Glover. 
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Sebelic / CROPIX / CROPIX

Trener Istre 1961 Darko Raić Sudar potvrdio je novinarima kako mu je nekolicina igrača otvoreno rekla da bi im nedjeljni susret sa splitskim Hajdukom mogao biti i posljednji u "zeleno-žutom" dresu. Međutim, dodao je, kako su igrači obećali da će u nedjelju istrčati na teren protiv Hajduka i na njemu pružiti svoj maksimum, zbog sebe, kluba i navijača.

U svakom slučaju većina igrača je već na rubu kojeg će prijeći ako se do ponedjeljka nešto konkretno ne promijeni, a kako se neslužbeno doznaje "teško je očekivati nešto konkretnije u idućih dva-tri dana".

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 22:50