Nenad Dugi / CROPIX / CROPIX
NEKI NE VJERUJU U NJEGA

IVAJLO PETEV STIGAO JE U ZAGREB Novi trener Modrih samo za SN otkrio što očekuje u Maksimiru: 'Pa zbog samo jedne stvari i stižem u Dinamo!'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 27. rujan 2016. 12:38

Novi Dinamov trener Ivajlo Petev danas dolazi na utakmicu Dinama i Juventusa. Iz lože će gledati što mogu njegovi budući štićenici.

Također, Petev će biti prisutan i na ogledu Dinama i Hajduka, na najvećem hrvatskom derbiju. Velika je to prilika da mu se dečki iz svlačionice pokažu u najboljem svjetlu.

Tako je tajming za izbor novog trenera ispao dobar, u dvije itekako važne utakmice za Dinamo, neposredni proizvođači bit će pod prismotrom novog trenera i sigurno će pokušati dati sve od sebe kako bi zauzeli početne pozicije.

Ljubomorni Bugari

Priča da će biti više vremena za razgovor kad preuzme klupu Modrih, što je sasvim logično. Na pitanje može li s Dinamom napraviti uspjeh, opravdati svoj angažman, kratko kaže...

- Naravno, zato i dolazim u Dinamo! Uvjeren sam da ćemo svi skupa uspjeti, maksimalno sam spreman za svoj novi trenerski posao i prepun sam samopouzdanja - kaže Petev.

----------------------------------------------

Raskinuo s bugarskim Savezom

Bugarski nogometni savez (BFU) u utorak je objavio kako je raskinuo ugovor s dosadašnjim izbornikom Ivajlom Petevim (41) čime je otklonjena i posljednja prepreka ka ustoličenju bugarskog stručnjaka za novog trenera hrvatskog prvaka Dinama iz Zagreba.

Bugarska je kvalifikacije za EURO završila kao četvrta u skupini sa 11 bodova, čak osam manje od treće Norveške koja je nastupila u dodatnim kvalifikacijama, a devet od Hrvatske i 13 od Italije koje su se plasirale na završnicu u Francuskoj.

Nastup u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. Bugarska je s Petevim na klupi započela jedva izborenom 4-3 domaćom pobjedom protiv Luksemburga, a u skupini s Bugarskom su još Francuska, Nizozemska, Švedska i Bjelorusija.

----------------------------------------------

CIJELU PRIČU PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 20:10