Foto: Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
SAMOPOUZDANJE NA VRHUNCU

'IZGUBLJENI' HAJDUKOV SIN PORUČUJE UOČI JADRANSKOG DERBIJA 'Motivirani smo i znamo što nas čeka, ali idemo na sva tri boda i samo nas to zanima'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 17. rujan 2017. 12:39

Lani je Rijeku do titule doveo Franko Andrijašević, pa je otišao u Belgiju, ali su ostali Filip Bradarć kao kapetan, te Josip Elez koji je i strijelac, makar je stoper. Mate Maleš, koji je igrao za Hajduk protiv Almeide u sudaru s Werderom (2:2) u Poljudu, u zimu 2008., također je u kadru, ali na klupi. Nekoć je za Rijeku igrao i Josip Radošević, ali on se sada vratio kući, u Hajduk. A i Zadranin Marin Tomasov služio je Rijeci... Ali, nećemo dalje u povijest, prenosi Slobodna Dalmacija.

Maksimalno motivirani Josip Elez, stoper, kazao nam je pred dolazak na noge Hajduku:

- Maksimalno smo motivirani. Pričali smo o mnogim detaljima da nam se ne dogode greške kao u proteklim utakmicama. Fokusirani smo na meč s Hajdukom. I uvjereni da nam neka naša uigrana akcija može otvoriti utakmicu u korist. Poseban je ugođaj i za njega kao nekadašnjeg hajdukovca u Poljudu, ali nije u to detaljno ulazio. Ima profi-gard:

Rijeka, 020817.
Stadion Rujevica. 
UEFA Liga Prvaka, 3. pretkolo, uzvratna utakmica NK Rijeke i FC Salzburga. 
Na fotografiji: Josip Elez, Andrej Prskalo, Stefan Ristovski.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

- Znam što nas čeka, ali idemo na sva tri boda i samo nas to zanima. Znamo i koliko je derbi važan navijačima na obje strane. Moramo misliti samo na sebe i kako popraviti ono što moramo iz prošlih utakmica. Samo da budemo na sto posto, samo tako možemo računati na pobjedu protiv Hajduka - kaže Elez koji se lani proslavio kad je dao dva gola u pobjedi Rijeke 2:1 na Rujevici.

A da optimizam plovi Rijekom i da su preboljeli 1:2 poraz od AEK-a svjedoči i jučerašnja izjava Matjaža Keka. Za njega je ovo utakmica svih utakmica:

- Veselimo se Poljudu jer je izazovna utakmica. Oni su uvijek nabrijani, a i mi Äćmo se postaviti kao i uvijek. Te su utakmice nešto više u našim karijerama! - ustvrdio je trener Rijeke Kek.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 00:44