SN/Arhiva
DRUGA STRANA

JAVIO SE PREDSJEDNIK CIBALIJE I POTPUNO OKRENUO PRIČU 'Dužni smo jednu plaću, a protiv Mršića je cijela svlačionica'

Piše: damir begovićObjavljeno: 28. rujan 2016. 10:18

Cibalijin predsjednik Miroslav Gagro odlučio je prekinuti medijsku šutnju i stati pred novinare iziritiran, kako je rekao, dvjema stvarima; priopćenju HUNS-a o ozbiljnoj prijetnji klupskim bankrotom te tendencioznim novinskim napisima koji su, po njegovu mišljenju, ‘’proizvod poluinformacija, dezinformacija i laži’’.

- Nije istina da smo pred bankrotom, nije istina da smo prvoligašku licenciju dobili na nelegalan način i nije istina da igrači nisu dobili plaću šest-sedam mjeseci – rekao je Gagro, pa na tu temu dodao i ovo:

- Trinaestorica igrača stigli su u srpnju, a plaća za kolovoz treba ići do kraja rujna. Dakle, dužni smo jednu plaću.

Ipak, ima onih igrača koji čekaju plaću za veljaču?

- Ima jedan, to je kapetan Frane Vitaić kojem zahvaljujem na razumijevanju i potpuno sam siguran da on nije išao prema HUNS-u ni s kakvom prijavom ili dojavom. Inače, čuo sam se s vodećim ljudima HUNS-a, na neki način su se ispričali za negativni PR koji su napravili klubu, a uistinu nam je time otežano poslovanje i traženje sponzora i klupsko djelovanje u cjelini.

Loša komunikacija

Zasmetala je Gagru i medijska obrada, no navodne poluinformacije, dezinformacije i laži imao je prigodu demantirati barem desetak puta u posljednja dva tjedna tijekom kojih je ignorirao novinarske telefonske pozive.

Osim s novinarima, Gagro ima lošu komunikaciju i s trenerima; Mršića, prema vlastitom priznanju, do jučer ujutro nije čuo posljednjih 20-ak dana, a s njegovim prethodnikom Bojkom ‘’slike i tona’’ nije bilo puna četiri mjeseca. Znakovito...?

- Smatram kako oni svog predsjednika ne cijene, domaći treneri misle da imaju nekoga iza sebe i da su politički zaštićeni. A ja tvrdim da nisu. Kako to da nisam imao problem s Damirom Milinovićem, čovjekom kojeg nisam poznavao prije njegova dolaska u Vinkovce? S njim sam, primjerice, izvrsno surađivao.

Vinkovci, 200816.
Stadion Cibalia u Vinkovcima. 
MAXtv Prva liga 6 kolo, utakmica izmedju HNK Cibalia i NK Istra 1961. 
Na fotografiji: Stanko Mrsic.
Foto: Emica Elvedji / CROPIX
Emica Elvedji / CROPIX / CROPIX

I za kraj o statusu Stanka Mršića?

- Primili smo u zadnje dvije utakmice deset golova, nisam zadovoljan time kako momčad izgleda. Reći ću to jasno i glasno na Nadzornom odboru ovoga utorka. I još nešto i najvažnije, cijela svlačionica je protiv njega. Zašto? Nemam pojma - zaključio je Gagro.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. travanj 2024 21:04