Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
IMA I DIMA I VATRE

JE LI TO MOGUĆE? OSPORAVANI DINAMOV VATRENI NAPUŠTA MAKSIMIR! 'Imam ponudu kojom sam zadovoljan! Skroz iskreno, ovoga ljeta...'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 06. lipanj 2017. 01:13

Josip Pivarić danas je u 10 sati s nacionalnom vrstom otputovao u Sveti Martin na Muri, gdje će se Čačićeva vrsta pripremati za ogled s Islanđanima. Nismo samo razgovarali o kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, jer ovog prijelaznog roka Pivarić bi konačno mogao zgotoviti inozemni transfer.

Kažemo konačno, jer gotovo svakog prijelaznog roka njegovo ime se spominje kao ono koje napušta plavu svlačionicu. Izgleda da će se to ovog ljeta ipak zbiti, makar, možda je najbolje ne maljati vraga po zidu. Zapravo, Piva je, kako ga zovu suigrači, stigao u one idealne godine za transfer, napunio ih je 28, to mu je idealna prilika, treba se ukrcati u taj vlak koji vodi ga, kako to nogometaši nazivaju, “osiguranje egzistencije”.

Nisam megaloman

- Vidim da je moj transfer već godinama uvijek dio svakog prijelaznog roka, ha-ha... Ali eto, uvijek se nešto zakompliciralo. Gotovo stalno se tehniciralo, “Pivarić ide, ide, ide...”. Onda je na kraju ispalo da - ostaje.

Pitamo ga ima li u ovom trenutku kakva ozbiljna ponuda za njega, barem ona za koju on zna. Jer, ponekad igrači i ne znaju sve, nekad u klub stignu ponude za koje se nikad ne dozna.

- Ima, ima ponuda za mene. Kao i uvijek, ima ozbiljnih i neozbiljnih. Ali znate i sami da o tome ne mogu konkretnije govoriti. Mogu vam samo kazati da ima dosta dima, a sad ćemo vidjeti hoće li biti i vatre! Kod transfera se treba poklopiti sto stvari, kad se sve čini izgledno, onda negdje zapne. Skroz iskreno, zaista se nadam da će se nešto dogoditi, da ću ovog ljeta realizirati transfer.

Onda je nadodao...

- Nisam nikad bio megaloman. Imam ugovor s Dinamom još tri godine, dobio sam raspored za ljeto, znam kad se trebam pojaviti na pripremama, gdje idemo...

OPŠIRNIJE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU

Linker
27. travanj 2024 20:21