Foto: Tom Dubravec / CROPIX / CROPIX
PRESSICA

JOAN CARRILLO UOČI SUTRAŠNJEG ISPITA U HRVATSKOJ LIGI 'Lopez definitivno ne ide na put, Ohandza također, a Erceg i Tudor su spremni'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 19. kolovoz 2017. 16:27

Domaće prvenstvo doguralo je već do šestog kola, a u njemu nogometaši Hajduka u nedjelju od 19 sati gostuju u Zagrebu kod Rudeša. Novopečeni prvoligaš u dosadašnjih pet utakmica nema ni jednu pobjedu te s dva osvojena boda dijeli dno ljestvice s Istrom.

Od „bilih" se očekuju tri boda.


- Analizirali smo utakmicu s Evertonom i vidjeli dobre i loše stvari u našoj igri. Everton je odlična momčad, ali smo se borili i shvatili smo da možemo ispraviti greške koje smo napravili protiv njih.

Rezultat nije pravedan s obzirom na šanse, morali smo zabiti barem jedan gol. Vidi se da možemo napredovati. Rezultat je još uvijek otvoren. No sada nam je najvažnija utakmica protiv Rudeša - rekao je trener Hajduka Joan Carrillo.

Koje su to bile dobre i loše stvari u igri vaše momčadi?

- Loša je bila serija pogrešaka, momčadskih, pa postavljanje ofsajd zamki te razmak između linija. A dobro je što smo kao gosti imali manje-više jednak posjed lopte, imali smo jednaki broj šansi kao oni, čak i više udaraca na gol od njih... To nam daje nadu za bolji rezultat u uzvratu.

U drugom dijelu čuli smo navijače Evertona koji su zviždali svojim igračima tražeći bolju igru, to je dobar znak. Slijedi Rudeš?

- Lopez definitivno ne ide na put, Ohandza također, a Erceg i Tudor su spremni. Ohandza je ozlijeđen, nije ništa ozbiljno, ali liječnici su sugerirali da preskoči ovu utakmicu. Rudeš je nova momčad, igrači su dinamični i opasni. Već su odnijeli neke bodove s teških gostovanja, a mi radimo na tome da nas ne iznenade. Dobri su u tranziciji i u posjedu lopte napadaju okomito. U obrani su organizirani, moramo ih probiti dobrim kretnjama - zaključio je Carrillo.

Linker
16. travanj 2024 19:45