Foto: Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
DOJMOVI NAKON UTAKMICE

JUNAK UTAKMICE U ULICI PJESNIKA 'Ovo mi je prvi hat-trick, trebali su dobiti još jedan crveni karton, vjerujemo u čudo protiv Evertona'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 20. kolovoz 2017. 23:30

Nakon utakmice u Ulici pjesnika najsretniji je svakako bio Hajdukov napadač Said. Nosio je loptu s kojom se igrala utakmica s potpisima svih igrača Hajduka. Otkrio je i zašto.

- Ovo mi je prvi put da sam zabio tri pogotka na jednoj utakmici. Zato se posebno veselim i zbog toga su mi se svi igrači mog kluba potpisali na ovu loptu koju s velikim guštom nosim kući.

Kaže da su igrači Rudeša zaslužili crvene kartone.

- Ma, oba su bila jer se radilo o zaista grubim startovima. Mislim da su mogli dobiti još jedan.

Kazao je nešto i o utakmici s Evertonom u četvrtak.

- Vjerujemo u čudo, vjerujemo da možemo napraviti rezultat po kojem ćemo uvijek biti pamćeni. Očekujem spektakl i našu veliku utakmicu.

Ante Erceg kaže da je Hajduku uspjeh olakšao početak utakmice kad su domaćini ostali bez dva igrača. Prvi gol su postigli na vrijeme, a naravno nakon što su domaćinu isključena dva igrača, bilo je lakše igrati. Najvažnija su ta tri boda kako bi se mirno mogli pripremati za Everton.

Zoran Nižić je pak kazao:

- Mislim da smo od prve minute pokazali što želimo u ovoj utakmici. Niti jednog trenutka pobjeda nije dolazila u pitanje. Naravno pomogla su nam ova dva crvena kartona domaćina a mi smo utakmicu onda mirno priveli kraju.

Linker
18. travanj 2024 22:47