Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
RASTANAK SE BLIŽI

KAKO ĆE SE MODRI DRAGULJ OPROSTITI OD NAVIJAČA Hoće li Ivajlo Petev pružiti priliku Anti Ćoriću da posljednji put mahne maksimirskim tribinama?

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 25. svibanj 2017. 16:30

U kojem sastavu će Dinamo igrati protiv Rijeke, hoće li Petev kalkulirati zbog finala Kupa koje slijedi za nekoliko dana nakon maksimirske utakmice u kojoj će društvo s Kvarnera primiti pehar i medalje za naslov?

Neće biti nekih velikih zahvata u momčadi, sastav će diktirati ozljede. Dinamo je ostao na dva stopera, na Sigaliju i Schildenfeldu, makar tu poziciju može odigrati i Borna Sosa. Problema ima kapetan Antolić kojeg je u Osijeku dosta jako “pokosio” Matas. Tko će umjesto kapetana koji je u odličnoj formi? Domagoj Pavičić se danas priključuje treninzima, vidjet će se hoće li moći.

Zagreb, 260716.
Stadion Maksimir.
Utakmica 3. pretkola UEFA lige prvaka izmedju timova GNK Dinamo Zagreb i Dinamo Tbilisi.
Na fotografiji: Ante Coric slavi gol.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

Na bokovima će igrati Matel i Pivarić, prema naprijed Soudani, Gojak ili Sammir, Olmo, te Hodžić. Ante Ćorić? On opet trenira, leđa ga više ne bole. Petev ga nije otpisao, konkurira za obje preostale utakmice u sezoni. E sad hoće li zaigrati i oprostiti se od navijača Dinama, to se još ne zna. Makar, s obzirom na to da Petev nije zlopamtilo, moguće je da mu pruži priliku tribinama mahnuti na pozdrav.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 09:28