Matija Djanjesic / Hanza Media / Hanza Media
'BILI SMO BAŠ NABRIJANI'

KAPETAN MODRIH ODUŠEVLJEN NAKON RUŠENJA PRVAKA' Sve sada izgleda ljepše, s Cvitanovićem smo napredovali, sada izgledamo kao momčad'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 12. kolovoz 2017. 13:57

Modri su nakon dugo vremena nadigrali Rijeku (2:0) i bila je to večer velike Dinamove pobjede, jedan od najzaslužnijih za nju bio je Leonard Sigali. Dobio je sve duele, odigrao odlično a nosio je i kapetansku vrpcu nakon što je iz igre izišao Domagoj Antolić.

- Sretan sam što sam nosio traku, dobili smo važnu utakmicu. Odigrali smo dobro, ali ne smijemo tu stati. Idemo utakmicu po utakmicu, vjerujem da ćemo biti još bolji i napredovati.

Upravo je glavni kapetan Domagoj Antolić pohvalio Sigalija.

- On je bio naš najbolji igrač, odigrao je odličnu utakmicu. Ali cijela momčad je odigrala sjajno, sve sad izgleda ljepše. Dobili smo dva derbija u pet dana, s trenerom Cvitanovićem smo napredovali, izgledamo kao momčad i to daje rezultate. Lijepo je pogledati na ljestvicu, imamo četiri boda više od Rijeke ali naravno da ništa nije gotovo, prvenstvo je tek na početku.

Pitali smo kapetana Antolića je li on možda među tima koji će do kraja prijelaznog roka napustiti Dinamo.

- Ne znam, ne razmišljam o tome. Pogotovo ne u trenucima ovakve pobjede kad sve izgleda ljepše. Pozvao bih navijače da dođu na utakmicu sa Skenderbeuom, ova momčad zaslužuje gromoglasnu podršku.

Nikola Moro opet je bio požrtvovan, te prisutan, odigrao je još jednu dobru partiju.

- Bili smo baš nabrijani na ovu utakmicu, došli smo po pobjedu, ostvarili smo je. S desetoricom nije bilo lako ali izdržali smo i pobjedili. Nećemo potcjeniti Skenderbeu, vjerujem da ćemo još biti bolji nego na Rujevici, da ćemo se plasirati u Europsku ligu.

Borna Sosa ušao je u igru umjesto isključenog Lecjaksa.

- Bilo je teško i gledati s klupe, a i igrati, Rijeka je odlična momčad ali mi smo pokazali da smo sve bolji. Rastemo, napredujemo, bili smo momčad i zato smo pobjedili.

Linker
25. travanj 2024 17:48