Marko Todorov / Hanza Media / Hanza Media
NIJE BIO NJIHOV DAN

KAPETAN RIJEKE VELIK I U PORAZU, SPORTSKI ČESTITAO MODRIMA 'Lako je pričati, ali ne treba tražiti alibije, dogodilo se...! Moramo čestitati Dinamu'

Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 12. kolovoz 2017. 00:44

Nakon gotovo tri godine nogometaši Rijeke doživjeli su dva uzastopna poraza. Još od onih vezani poraza od Standard Liegea i Dinama tamo sredinom rujna 2014. Riječani nisu izgubili dvije utakmice, sada je tom riječkom nizu, ali i onom neporaženosti na Rujevici došao kraj.

- Neki bi rekli da je napokon došao kraj toj našoj nepobjedivosti na Rujevici. Dinamo je zasluženo pobijedio. Ušli smo u utakmicu s puno nekog respekta i dosta loše, iz dva prekida primili golove. Trgnuli smo se na poluvremenu, rekli da se moramo trgnuti i nešto pokazati, malo nam je pomoglo i isključenje, ali nismo uspjeli zabiti da im stvorimo nervozu – kaže kapetan Bijelih Filip Bradarić koji ne želi raditi tragediju od dva vezana poraza.

Razloge neprepoznatljivog poraza kapetan Bijelih našao je u manjku agresije, možda i prevelikom respektu prema jučerašnjem suparniku.

- Ne znam odakle taj respekt prema Dinamu, ne bih tražio alibije, ali jednostavno se dogodilo. Sada je lako pričati, možda smo morali biti agresivniji, ali… Sada moramo čestitati Dinamu. Želim se zahvaliti navijačima što su nas bodrili i ipak nakon ovakvog poraza pokazali da su uz nas. Nadam se da ćemo im na tome i vratiti – poručio je Bradarić.

Linker
23. travanj 2024 20:02