CROPIX
'HVALA SVIMA KOJI SU ME TRPILI'

KEK KAKVOG NIKADA NISMO VIDJELI Oduševljeni Slovenac održao dirljiv govor: 'Ja sam najsretniji čovjek na svijetu! Ovo je poklon svim generacijama...'

Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 21. svibanj 2017. 23:51

Trebalo bi provjeriti postoji li u Guinessovoj knjizi neki rekord s najviše muškaraca koji su plakali na jednom mjestu. Vjerojatno ne, ali da postoji, sigurno bi se oborio sinoć na Rujevici. Nakon posljednjeg zvižduka navijači su utrčali u teren, a suze su u bile svima u očima. Gledateljima, menadžerima, klupskim zaposlenicima, novinarima... K vragu, plakali smo svi, htjeli-ne htjeli, cjelokupna atmosfera na Rujevici morala je ponijeti i najobjektivnijeg ili najnezainteresiranijeg dobronamjernika.

Vjerojatno je suzu, negdje u utrobi stadiona, pustio i Matjaž Kek koji si to, nema šanse, ne bi dozvolio pred novinarima. Posebno što prvenstvo nije gotovo (iako je gotovo!) i što Rijeku čeka još finale kupa...

- Hoćete mi vjerovati ako kažem da sam najsretniji čovjek na svijetu? Eto, čudo se ipak dogodi, pa je i Rijeka osvojila naslov prvaka... I više nego zasluženo, po meni. Ovo je poklon svim generacijama, svim navijačima, cijelom klubu, a najviše predsjedniku bez kojeg ničeg ne bi bilo. Damire, hvala, i ovo je za tebe! Hvala i svima koji su me trpili - kazao je Kek te napokon zadovoljno nastavio:

- Imali smo izuzetnog protivnika koji nam nije dao disati do predzadnjeg kola, pritisak je bio enorman. Sada je trenutak za veselje. Kako mi se čini, mogli bi igrači sutra imati slobodan dan... Ali, 2-3 dana "pijanstva", a onda nova utakmica, nogomet će se igrati i sutra. Idemo sada odigrati revijalan susret u Maksimir i potom u Varaždin osvojiti novi titulu. Malo tko je mislio da će baš Rijeka odlučivati o svemu u hrvatskom nogometu!

Hoće li predsjednik braniti protiv Dinama?

- Budite ozbiljni...

Mladen Bartolović je, pak, kazao.

- Potajno smo se nadali, ali Rijeka je dvije klase iznad nas. Čestitke na zasluženo osvojenom prvenstvu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. travanj 2024 22:11