Foto: Damir Krajac/CROPIX / CROPIX
IMPRESIJE POSLIJE UTAKMICE

LOKOMOTIVIN TRENER UPUTIO KOMPLIMENT DANAŠNJIM RIVALIMA 'Hajduk posjeduje, u odnosu na sve druge momčadi, nevjerojatnu kvalitetu u napadu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. srpanj 2017. 23:46

Hajduk je pobijedio Lokomotivu u svojoj otvarajućoj utakmici ove sezone HNL-a, bilo je 3:1, pa je jasno da je gostujući strateg imao više razloga za zadovoljstvo.

Mario Tokić (trener Lokomotive):

- Po meni to je bila dobra utakmica s obje strane, Hajduk je iskoristio šanse i bio bolji. Mi smo imali previše indvidualnih pogrešaka, svaku je suparnik iskoristio. U nekim periodima lopta nam je dosta dobro išla, ali ostaje problem realizacije. Dok imamo ovakva kadar morat ćemo improvizirati jer u rosteru kojeg posjedujem nema pravog napadača. Zato naša igra trpi. Hajduk je opravdao moja očekivanja, s Dinamom i Rijekom borit će se za naslov, ima iskustvo i kvalitetu. Od njih nećemo gledati lijep nogomet, ali mogu napraviti rezultat. Kod Hajduka mi se najviše svidjela konkretnost, prava su natjecateljska momčad, u svim segmentima momčadi su dobro pokriveni i posjeduju, u odnosu na sve druge momčadi, nevjerojatnu kvalitetu u napadu, a znamo da napadači daju golove. Ivanušec je dobio nezgodan udarac u tetivu, nadam se da nije ozbiljnija ozljeda.

Joan Carillo (trener Hajduka):

- Lokomotiva igra dobro taktički, pozicijski, ali ovo je drugačije utakmica nego što su bile prošle sezone kad smo dvaput igrali neodlučeno. Mi smo trebali pobjedu, ona nam je vrlo važna na startu u prvenstvo. Kontrolirali smo utakmicu, sretan sam, prvo poluvrijeme smo igrali našu utakmicu, na startu drugog greškom primili gol, ali važno je da smo nastavili kontinitet dobrih nastupa, i da nam Lokomotiva nije kreirala više prilika. Ohandza? Odigrao je dobro, ali on je jako brz i mora to koristiti. Zadovoljan sam s njim, ali i Pešićem, Lopezom, Fomitschowom, Juranovićem, Šehićem… i zapravo svima. Kožulj je izašao, međutim ne radi se o nekom ozbiljnijem problemu. U prvom dijelu je dobio udarac, u nastavku osjetio grč.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 06:01