Drago Sopta / CROPIX
BOGATE PREMIJE

Mamić uzvraća udarac Surkisu: Dobijte Dinamo K. i svakom po 9.000 eura!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 24. studeni 2012. 10:52

Mamić uzvraća udarac Surkisu! Ukoliko Zagrepčani pobijede Dynamo iz Kijeva, igrači Modrih bit će premirani sa 9 tisuća eura! Bod iz ogleda s Kijevljanima plavim dečkima će donijeti 3 tisuće eura. Evo još jednog motiva da Dinamo konačno osvoji bod ili bodove u Ligi prvaka.

Naravno, kontra udarac prebogatom Surkisu nije mogao biti tako žestok, jer će gazda Dynama svojim dečkima ukoliko pobijede u Maksimiru iskrcati 25 tisuća eura. Međutim, sasvim je logično da se zg-klub ne može nositi s takvim financijskim blagostanjem. Naravno, pobjeda nad Kijevljanima Modrima bi u blagajnu iskrcala milijun eura, pa će neki ustvrditi da je Mamić mogao dati i veće premije, ali vremena nisu takva da bi se dijelilo šakom i kapom. Dinamovci su najveću premiju dobili u vrijeme Zlatka Canjuge, kad su nakon pobjede u Amsterdamu nad Ajaxom inkasirali 30 tisuća eura. Istina, premija je tada iznosila 15 tisuća eura, ali nakon velikog trijumfa Canjuga ju je udvostručio. Tada nije bilo problema, kad je trebalo uvijek se imalo.

Plavi momci će ipak biti itekako inspirirani, morate priznati da 'devetka’ također nije loš iznos. U klubu sve pokušavaju da se momčad otrgne od 'nula bodova i nula golova’.

Ante Čačić je pak jučer dobio lijepu satisfakciju u plavim salonima. Izvori tvrde da je Zdravko Mamić nakon Porta mnogo zadovoljniji, da je na pladnju donio lijep epitet svom treneru. Čuli smo kako je kazao da bez obzira na rezultat koji je porazan Dinamo izgleda bolje nego prošle sezone u Ligi prvaka. To zapravo i jest činjenica, objektivni promatrači zaista moraju zaključiti da je Čačić malo pomalo ustabilio momčad u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju na svijetu, te da su Modri napredovali, ne rezultatski, nego u igri. Takav stav izvršnog predsjednika govori u prilog činjenici da treneru rastu akcije za daljnji boravak na Dinamovoj klupi

Linker
19. svibanj 2024 03:23