Marijan Pušnik
 Foto: Damir Krajac / CROPIX
REAKCIJA TRENERA

MARIJAN PUŠNIK NIJE SKRIVAO RAZOČARANJE 'Uz dužno poštovanje Istri, iz ovolike inicijative i premoći morali smo dati makar gol'

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 22. listopad 2016. 21:02

Brzometna je bila pressica trenera na "Drosini", različita raspoloženja u oba tabora, Hajduk je tugovao jer prednost nije iskazao golovima i bodovima, a Istra presretna novim malim, ali važnim korakom naprijed. Vrlo vrijednih za njih 0:0, a Hajduku kao da je dan izgubljen, jedna prilika otišla je utaman, piše Slobodna Dalmacija.

Marijan Pušnik, trener Hajduka rekao je:

- Rezultat je zaslužen. Mi smo krivi jer nismo znali zabiti, pri čemu je golman Istre zaslužio titulu igrača utakmice. To već dovoljno govori o utakmici, ali nama ne može pomoći da se osjećamo bolje. Nisam zadovoljan, tražili smo pobjedu. Loše stanje travnjaka nije omogućavalo više igre po zemlji, zato smo puno preskakali igru. Napadali smo, ali nismo imali precizan zadnji pas i centaršut. Ma, toliko smo centaršuteva promašili, nikako da pogodimo centriranje... Da, to me ljutilo. Čestitke domaćinu na borbenosti i korektnoj utakmici. A na nama je da nastavimo raditi kako bismo u budućnosti pobjeđivali ovakve utakmice.

Dodao je Pušnik:

- Nisu momci igrali loše, dali su sve od sebe, ali nisu dali gol. Mojim momcima je još uvijek u glavi da igraju po svome, da odigraju kako im dođe, a ne ono iz procesa rada. Treba puno raditi da se to ispravi. Uz dužno poštovanje Istri, iz ovolike inicijative i premoći morali smo dati makar gol.

Goran Tomić, pobjednik u remiju, jer je vodu navukao na svoj mlin i zakočio "bijele" lakonski je rekao:

- Što smo htjeli, to smo i dobili! Ciljano smo prepustili inicijativu Hajduku, jer temeljni nam je cilj bio ne izgubiti nakon dva uzastopna poraza. Ionako se po ovakvom terenu nije ni moglo bolje igrati. Zato smo čekali kontre i polukontre, igrajući na Solomona koji, na našu žalost danas nije bio u pravom izdanju. Ili ga je Hajduk dobro pazio. Svejedno. Izlaz prema naprijed nam je izostao, no obrana je funkcionirala vrlo dobro. Na kraju je Hajduk imao par izglednih situacija, moram priznati, zar nismo i mi neke šanse imali da zabijemo, na samom kraju?! Smatram da je ishod realan – sumirao je Tomić, trener domaćina okupan zadovoljstvom zbog pozitivnih 0:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. travanj 2024 03:35