Screenshot
'PREUZIMAM ODGOVORNOST'

MATJAŽ KEK NAKON PORAZA OD OSIJEKA PONUDIO OSTAVKU? 'Aposlutno je previše poraza, a zna se tko je jedini odgovoran za to'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. listopad 2017. 00:49

Rijeka je na Rujevici izgubila od Osijeka 2:1, a nakon utakmice trener aktualnog hrvatskog prvaka Matjaž Kek preuzeo je odgovornost za poraz.

"Ovo je izuzetno bolan poraz za nas. Silan trud, posebice u drugom poluvremenu, nije nagrađen. Dobili smo gol iz slobodnog udarca, nismo smjeli dozvoliti da lopta dođe do tamo, a onda jedan majstorski potez Bočkaja i utakmica se okrenula na stranu Osijeka. Nakon što nismo iskoristili svoje prigode u drugom djelu susreta. Prava, teška, borbena utakmica, kakvu sam očekivao. Previše je bilo naših grešaka, ali tako je to u nogometu", rekao je Kek pa nastavio:

"Smatram apsolutno da je previše poraza, a zna se tko je odgovoran za rezultate, vrijeme je da porazgovaram s ljudima koji vode klub. Preuzimam svu odgovornost jer je trener odgovoran za rezultat, a kada ih nema netko mora odgovarati za sve to skupa. Saznat će te sve na vrijeme", poručio je slovenski stručnjak.

Linker
20. travanj 2024 10:21