Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
TOTALNO IZNENAĐENJE

MATJAŽ KEK REKAO 'HVALA', USTAO I NAPUSTIO PRESICU NAKON POBJEDE NAD RUDEŠOM 'Za mene je ovo jedan od težih trenutaka otkako sam u Rijeci'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 23. srpanj 2017. 01:35

Matjaž Kek imao je razloga za zadovoljstvo nakon 4:1 pobjede protiv Rudeša u 2. kolu HNL-a. Njegova je momčad uspješno zaključila naporan tjedan i uvjerljivom pobjedom okrenula se prema Salzburgu. Ipak...

- Izuzetno teška utakmica, na kraju smo dobili što je najvažnije. Istina je da smo pobijedili, ali kao trener Rijeke danas nisam sretan. Za mene je ovo jedan od težih momenata otkad sam u Rijeci – rekao je Matjaž Kek, dodao “hvala“ ustao se i otišao.

Na pitanje zašto je ovo jedan od težih momenata nismo dobili odgovor, pa možemo samo nagađati da su njegove riječi motivirane reakcijom Armade koja je u 80. minuti napustila tribinu.

Čudno, ali puno zadovoljniji je unatoč teškom porazu djelovao Inaki Alonso.

- Teško je nešto reći nakon ovakve utakmice. Pokazali smo dobre stvari, ali imamo mladu momčad koja je protiv momčadi vrhunske razine platila danak pogreškama. Veseli me što sam u trenucima vidio dobru tranziciju, iako to nije bilo dovoljno protiv suparnika kakav je Rijeka. Riječ je o najboljoj momčadi u HNL-u, punoj samopouzdanja, koja u igri ima puno rješenja… Želim im puno sreće u Ligi prvaka - poručio je Alonso.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 13:40