Cropix
MORAT ĆE PORAZGOVARATI

MISTERIOZNA OZLJEDA NAPADAČA NALJUTILA RIJEČANE 'Ako je Elez mogao doći sa zglobom koji izgleda kao jabuka, onda su i neki drugi trebali biti ovdje'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 28. listopad 2017. 21:11

Najbolji napadač Rijeke Mario Gavranović u subotu nije igrao u velikom derbiju zbog ozljede koja nije najbolje primljena ni u riječkoj svlačionici. Mnogi nisu željeli komentirati zdravstvene tegobe napadača Rijeke, a najizravniji je bio Filip Bradarić, jedan od kapetana.

- Ponosan sam na sve koji su igrali. Bilo ih je i koji su ozlijeđeni pa su bili tu s nama - kaže Bradarić, iz čijih se riječi može zaključiti da nisu došli i neki koji nisu ozlijeđeni.

- Mislim da ćemo o tome morati međusobno porazgovarati. Ne želim komentirati, vidjet ćemo što će i kako će biti. Ako je Elez mogao doći sa zglobom koji izgleda kao jabuka, onda su i neki drugi trebali biti ovdje.

Niste nikoga imenovali, ali očito je da mislite na Marija Gavranovića?

- Ne želim detaljnije komentirati, međutim ako je ozlijeđen, nije mogao igrati, no ako je Elez mogao biti tu s nama, zašto onda on nije mogao?! - istaknuo je Bradarić, koji nije uspio sakriti svoju ljutnju nakon utakmice u Maksimiru.

Linker
23. travanj 2024 18:54