Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
'NEOBIČNO JE DA SADA ODLAZI'

MISTERIOZNA REAKCIJA MATJAŽA KEKA NAKON DANAŠNJE VIJESTI O TRANSFERU Ristovski odlazi u Portugal, a Slovenac se nije niti pojavio na presici

Desni bočni Rijeke Stefan Ristovski odlazi u lisabonski Sporting, a dobili smo reakcije iz Rijeke. Zanimljivo, trener momčadi Matjaž Kek danas se nije pojavio na zakazanoj pressici vezanoj za utakmicu protiv Osijeka u 4. kolu HNL-a.
Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 05. kolovoz 2017. 21:58

Velik je udarac doživjela Rijeka u svojim nastojanjima da se dočepa skupina Lige prvaka te svih pripadajućih UEFA-inih milijuna eura. Stefan Ristovski (25) odlazi na Pirenejski poluotok u Sporting iz Lisabona! I to prije dvoboja s Olympiacosom...

- Da, istina je, Ristovski je pred odlaskom, a službeno će biti kada se završi sva dokumentacija - kazao je Damir Mišković, predsjednik riječkog prvoligaša.

Sjajni je Makedonac naime dvije sezone na Rujevici igrao kao posuđeni igrač Spezije, koja je ovog ljeta prenijela na Rijeku prava iz ugovora, no problem je što je on trajao do ljeta 2018.

- Neobično je da odlazi prije play-offa Lige prvaka, ali nije želio produžiti ugovor. Nas smo dvojica mnogo razgovarali posljednjih mjesec dana, no ostao je pri svome. Iduće bi ljeto postao slobodan igrač, a ove bi zime mogao pregovarati sa zainteresiranim klubovima te tako otići bez odštete - govori Mišković uime kluba koji je, tvrdi, napravio sve da sjajni Makedonac s Rujevice ode što kasnije.

....

------------------------------------------------------------------------

Izgleda da je upitno ostalo samo je li Rile zaista protiv Red Bulla odigrao posljednju utakmicu za Bijele ili će se oproštaj prirediti u Gradskom vrtu. To, prije svega, ovisi o finaliziranju transfera, kao i o odluci Matjaža Keka, koji je, simptomatično, preskočio jučerašnju presicu uoči Osijeka.

SVE PROČITAJTE U SUTRAŠNJEM IZDANJU SN

Linker
16. travanj 2024 16:55