Ronald Gorsic / Hanza Media / Hanza Media
TREBA VREMENA

MLADA ZVIJEZDA NEZADOVOLJNA STATUSOM I RAZMIŠLJA O ODLASKU, ALI U DINAMU GA SE NE ŽELE ODREĆI 'On će uskoro na veliku scenu, u svim je planovima!'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 20. listopad 2016. 21:46

Mladi Španjolac Dani Olmo bio je gorko razočaran kad nije bio ni na klupi Modrih u sudaru sa Sevillom.

Naravno, radi se o momčadi Ivajla Peteva, jer Dani je igrao u udarnoj postavi Marija Cvitanovića protiv Andalužana. Bivši igrač kapetan mlade momčadi Barcelone više ne skriva nezadovoljstvo, a to je znak da bi moglo biti problema kad se radi o njegovu ostanku u plavom klubu, makar ima potpisan ugovor do 2020. godine.

U Maksimiru su toga svjesni, ali ono što smo čuli jučer od sportskog direktora Marijana Vlaka, može definitivno umiriti mladog Španjolca.

- To što još nije dobio pravu priliku čisti je splet okolnosti. Dani Olmo sigurno zaslužuje priliku! Ne samo to, on će je dobiti!

Kad tako kaže sportski direktor, onda će sigurno tako i biti. Ne samo to, Ivajlo Petev također ima jako dobro mišljenje o tom mladom igraču, makar ga, istini za volju, još nije mogao adekvatno upoznati jer je tek došao kao trener u Maksimir.

Dani Olmo
Damir Krajac / Hanza Media / Hanza Media

- Znate kako je to, mladi igrači su dosta nestrpljivi. Kad se događaju ovakve stvari, kod njih dolazi do sumnje. Pomisle “jesam li ja taj”. Međutim, Dani Olmo je primjer vrlo ozbiljnog i vrlo talentiranog igrača. Dolaskom u Dinamo je napredovao. Ipak, tako se sve odvrtjelo od njegova dolaska da nije dobio priliku. Ponavljam, dobit će je... Talentiran je, nije doveden u Dinamo da je ne dobije. Sad je samo stvar u tome koliko će imati strpljenja, odnosno koliko ćemo mi kao klub stati iza njega.

Koliko ćete stati iza Olma?

- Maksimalno. Klub stoji iz Olma i on će uskoro na veliku scenu, u svim je planovima Dinama - zaključio je sportski direktor Marijan Vlak.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 07:13