CROPIX
VELIK UDARAC ZA DINAMO

'MR. DERBY' PROPUŠTA DERBI S HAJDUKOM NA MAKSIMIRU Prijava iz Plomina urodila plodom: Pavličić Bekić kaznio Alžirca jednom utakmicom suspenzije

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. travanj 2017. 14:17

Iako u Dinamu jučer nisu bili nimalo uzdrmani informacijom da je protiv Soudanija pokrenuta disciplinska prijava izgleda da će sada situacij promijeniti. S izjavama nisu željeli izlaziti, no moglo se doznati kako su bili uvjereni da Soudanija iz subotnjeg derbija s Hajdukom može izuzeti samo trener Petev odlukom da ga ne stavi u sastav, a ne prijava koju je poslao nogometaš Plomina.

Ipak, Saša Pavličić Bekić odlučio je kazniti Soudanija jednom utakmicom suspenzije, a moguća žalba Dinama neće promjeniti gotovo ništa obzirom da će Alžirac morati propustiti utakmicu s Hajdukom na Maksimiru.

Podsjetimo, sudac Pejin nije kaznio Soudanija zbog nesportskog udaranja Capana u posljednjem kolu HNL-a protiv Lokomotive, ali je postojala mogućnost da ga se naknadno kazni ukoliko netko podnese prijavu.

Ona nije došla od strane Hajduka niti Rijeke, ali je to učinio nogometaš NK Plomina Goran Kvalić.

- U klubu su me već 'oprali' zbog toga što sam se umiješao. Kada sam pročitao da svaki član nogometne organizacije ima pravo to napraviti, osjetio sam poriv da podnesem prijavu i učinio to pismenim putem", rekao je Kvalić za Dalmatinski portal.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 00:46