Screenshot/Dinamo Instagram
DOBAR ULOV

NA MAKSIMIRU DUGO TRAŽILI 'KAPITALCA' I KONAČNO SU GA DOBILI Modri oduševljeni novim pojačanjem: Dinamov 'Patrick Vieira' je klasa!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. srpanj 2017. 18:30

Mario Cvitanović je zatvorio treninge, što nije nikakva novost. Bivši treneri Modrih također su radili u miru, bez znatiželjnih pogleda sa strane.

Zbog toga još nismo imali prilike vidjeti na djelu reprezentativca Malija Tongu Doumbiju. Za razliku od, recimo, Čeha Jana Lecjaksa koji je odmah pojavio na pripremama u Sloveniji te smo iz ‘prve ruke’ mogli svjedočiti njegovu nogometnom znanju.

Raspitujemo se, naravno, takav je novinarski posao, o njegovim kvalitetama u neslužbenim razgovorima s igračima Dinama. Po onome što možemo zaključiti iz tih pripovijedanja ‘plavih bluza’ jest kako su Modri zaista doveli pravo pojačanje. Dečki pričaju da je Doumbia zaista klasni igrač, koji se još ne maksimalno spreman nameće na treninzima.

Usporedili su ga s umirovljenim Patrickom Vieirom iz najboljih dana... Ali ne samo po stasu, s obzirom na to da je Doumbia visok 191 cm. Naravno, iako ne sumnjamo u procjene neposrednih proizvođača, treba ga vidjeti na prvoj utakmici te, naravno, na onima koje slijede. Tad ćemo moći donositi adekvatne sudove.

Jasno, već sama činjenica da dečki iz svlačionice i Malijcu govore u superlativima, a za vašu informaciju, u neslužbenim razgovorima saznate mnogo više nego u službenim, izgleda da je Tongo stvarno ‘kapitalac’.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 15:33