CROPIX
STRANAC U SPLITU

NA POLJUDU SU I DALJE IZGUBLJENI U PRIJEVODU Trener Hajduka 'lupa glavom u zid': 'Kad bi igrači konačno shvatili što želim, bio bih jako sretan...'

Piše: Vedran BabićObjavljeno: 13. travanj 2017. 16:13

Pred Hajdukom je na papiru najlakša utakmica. U goste mu u petak stiže vinkovačka Cibalia (18 sati) koja sa samo devet osvojenih bodova drži posljednje mjesto ljestvice i već je jednom nogom u Drugoj ligi.

- I u mojoj prvoj utakmici na klupi Hajduka igrali smo protiv Cibalije. I tada su govorili da je slabašna, a bodove smo dobili tek pred kraj utakmice. Respektiramo ih jer znamo kako su nas namučili u Vinkovcima – rekao je trener Hajduka Joan Carrillo, a piše Slobodna dalmacija.

Što bi vas zadovoljilo osim tri boda?

- Poboljšanje igre, pogotovo u odnosu na utakmicu sa Slavenom. Kad bi igrači shvatili što želim da prikažu na terenu, bio bih jako zadovoljan.

Split, 171216
Stadion Poljud.
Nogometna utakmica 20. kola MAXtv Prve lige, Hajduk - Dinamo.
Na fotografiji:Joan Carrillo.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
CROPIX

Koliko bi vam bodova bilo potrebno u posljednjem krugu prvenstva za treće mjesto?

- Dok ne dođe do 2-3 kola prije kraja nećemo znati koliko nam je potrebno za treće mjesto. Sve je moguće. Jedna utakmica dijeli nas od trećeg mjesta.

Futacs se vraća, Hamza ne može zbog kartona, a što je s Kožuljem? Igrao je za Hajduk II prošlog vikenda...

- Futacs je jako dobro trenirao ovog tjedna, ali treba paziti da se proces oporavka dovede do kraja. Kožulj se vraća nakon ozljede koju vuče zadnja dva mjeseca. Igrao je 45 minuta u drugoj momčadi, a takav je i bio plan. Malo je osjećao umor u radu s ekipom, ali napreduje i sve je bliži prvoj momčadi.

A Nižić?

- U ponedjeljak je počeo normalno trenirati s momčadi i osjeća se jako dobro.

Linker
23. travanj 2024 11:46