Ronald Gorsic / Hanza Media / Hanza Media
VESELO DRUŠTVO

NAJBOLJEG IGRAČA HNL-A NE DIRA PORAZ 'Cijeli tjedan smo bili mamurni od slavlja! Da nam je ovo bilo bitno, sigurno se ne bismo opijali kroz tjedan'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. svibanj 2017. 00:48

Junak utakmice El Arabi Ilal Sudani izašao je iz svlačionice s loptom koju su potpisali svi igrači Dinama, trener Petev i cijeli stručni stožer. Ona će mu svakako ostati u lijepoj uspomeni jer je s njom Riječanima zabio hat trick i odigrao jednu od najboljih utakmica u dresu Dinama.

- Ovu loptu stavit ću na posebno mjesto u svom stanu. Istina, ovo je bila jedna od najboljih utakmica u dresu Dinama. Pobjeda je lijepa, velika, igrali smo dobro i pokazali koliko možemo. Čestitam Rijeci na naslovu prvaka ali u srijedu se vidimo na kup utakmici, trebamo igrati kao danas i trofej će sigurno u naše vitrine, kazao je Soudani.

Doista je bilo lijepo vidjeti klupko radosti Bijelih, posebno kada je netom prije uručenja pehara Matjaž Kek pozvao kompletan stručni stožer i odveo ga na pobjedničko postolje gdje je ubrzo počelo zalijevanje pjenušcem.

- Cijeli tjedan smo bili malo mamurni od slavlja, vidjelo se kroz dvije, tri kardinalne pogreške kod primljenih golova. Nama je ovaj naslov prvaka bio velika želja, zimus sam ostao kako bih pomogao momčadi u ovom ostvarenju i danas sam presretan što sam ovdje. Je li Kek bio ljut na poluvremenu? Da nam je ova utakmica bila bitna sigurno se ne bismo opijali kroz tjedan, pa nećemo sada zbog toga razbijati glavu, niti će nam ovo pokvariti slavlje. Znali smo da nećemo biti na razini kakva se očekuje, ali u kupu ćemo biti na puno boljoj razini – poručio je Franko Andrijašević.

Linker
20. travanj 2024 01:18