CROPIX
ZICER NAD ZICERIMA

NAJSIGURNIJA OKLADA HRVATSKOG NOGOMETA I VRIJEĐANJE NOVINARA Kolika je kazna za 'napišite da je Rijeka prva, je*em vam sve da vam je*em…'?

BIT ĆE KAZNI Maksimirski derbi ostavio je puno ‘građe’ za disciplinskog suca
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 05. prosinac 2016. 22:12

Disciplinski sudac Saša Pavličić-Bekić opet će biti u središtu pozornosti. Naime, jako će biti zanimljivo kakve će kazne izreći nakon maksimirskog derbija. Pomoćnik sportskog direktora Rijeke Ivan Mance već je dobio nadimak “crveni barun”, njegovi crveni kartoni koje dobiva na klupi već su postali pravilo.

Da se nalazi na kladionicama, Manceov koeficijent da će biti isključen bio bi 1,01... Ne bi se na tome moglo zaraditi.

Kako će ga kazniti disciplinski sudac nepoznato je, jer mora čekati izvješća suca i, naravno, delegata. Na izvješće delegata Pavličić-Bekić mora čekati i kad se radi o bakljadi jedne i druge navijačke skupine.

Međutim, bit će jako zanimljivo kakvu će kaznu i hoće li je uopće dobiti Rijekin Crnogorac Marko Vešović zbog svog primitivizma koji je pokazao prolazeći kraj novinara vičući: “Napišite da je Rijeka prvak, je… vam sve da vam je…”.

Tog njegova sramotnog pokliča neće biti u izvješću delegata iz jednostavnog razloga što delegat to nije mogao čuti s obzirom na to da nije bio na licu mjesta. Vešovića su čuli samo novinari... E sad, Vešović bi to mogao demantirati i kazati da to uopće nije viknuo ili da smo krivo čuli, da je recimo kazao: “Napišite da je Rijeka prva, jedem vam sve da vam jedem…”

Između slova “b” i slova “d” u ovakvoj rečenici nema velike razlike, može “fucker” iz Crne Gore kazati da smo ga u gužvi među mnogo novinara krivo čuli. Konačno, ne zna se može li se igrač uopće kazniti kad nakon završetka utakmice psuje i nedolično se ponaša daleko od terena, ali ipak u krugu stadiona?

Ili se čak možda sramotne rečenice upućene novinarima možda “ne računaju”. Baš nas zanima odluka Saše Pavličića-Bekića...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 16:11