Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
IMPRESIJE POSLIJE UTAKMICE

NAPADAČ RIJEKE O JEDANAESTERCU ZA DINAMO 'Nisam vidio snimku, ali sam čuo da je opet u pitanju velika sramota'

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 27. veljača 2017. 09:08

Najbolji strijelac Intera Jakov Puljić jučer nije bio na razini, a toga je i sam svjestan...

Puljić je podbacio

- Nisam bio pravi, jako sam razočaran svojom igrom, no zna se i to dogoditi. Očekivali smo da ćemo biti na višoj razini, međutim teško se nametnuti Rijeci, nismo ni stvorili neku izglednu priliku. U smiraju susreta smo ih stisnuli, ali bilo je to suviše slabo da bismo uspjeli ostvariti pozitivan rezultat. Sad se treba okrenuti onome što slijedi, opet nas čeka težak susret.

Čekali smo dugo Andrijaševića, no nije dolazio, čekao je doping-kontrolu. Mario Gavranović je rekao:

Održali prednost

- Bila je teška utakmica, dosta zahtjevan teren, ali smo jako dobro ušli u utakmicu, postigli rani pogodak, međutim dekoncentracija na korneru nas je skupo koštala. Ipak, u nastavku smo krenuli još odlučnije što nam se u konačnici isplatilo. Održali smo šest bodova prednosti, a to je ono najbitnije. Jako sam zadovoljan svojom predstavom, bilo je to veoma dobro, nadam se da ću i u sljedećim susretima biti na ovoj razini.

Jeste li nakon susreta pogledali situaciju iz Vinkovaca?

- Nisam vidio snimku, ali sam čuo da je opet u pitanju velika sramota. Ali, kažem, nisam vidio pa ne bih ni komentirao. Naš penal nad Vešovićem? Pa kontakta je sigurno bilo, rekao je Vešo da ga je udario, ali takva je odluka bila - zaključio je Gavranović...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 09:50