CROPIX
VISOKE AMBICIJE

NEMOJTE SUMNJATI U NOVOG HRVATSKOG ŠAMPIONA Prvi čovjek kluba poručio: 'Na radaru imamo 15 igrača koje realno možemo dovesti'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 29. svibanj 2017. 00:47

Priznajemo, spadamo u skupinu onih koji su bili sumnjičavi prošlog ljeta kada je predsjednik Rijeke Damir Mišković, šireći svoj zarazni optimizam, u jednom trenutku poručio da se slaže najjača Rijeka u njegovom mandatu.

Teško je bilo vjerovati njegovim riječima jer Vargić je bio prodan u Lazio, Močinić u Rapid, Balaj i Roshi u Terek, Samardžić u kineski Henan, Lešković i Mitrović u jednom trenutku nisu željeli produžiti ugovore pa se onda istekom prijelaznog roka nadovezala i posudba Tomasova u Al Nassr odnosno prodaja Romana Bezjaka, prvog strijelca (devet golova u devet utakmica), u redove bundesligaša Darmstadta.

...................

Može li Rijeka tako funkcionirati dugoročno? Dosadašnji se model pokazao uspješnim i sve sugerira da će se i daje primjenjivati.

- Nedavno sam rekao da financijskog divljanja neće biti. No mogu vam reći da na radaru imamo 15 igrača koje realno možemo dovesti i za koje smatramo da bi nam mogli pojačati momčad ili barem pomoći zadržati sadašnju razinu. Tko će od tih 15 igrača doći, ponajprije će ovisiti o tome tko će od aktualnih igrača otići. Pojačanja tražimo jako dugo i jako pažljivo, i zato imamo tako visok postotak dobro pogođenih pojačanja - poručio je Mišković, koji će ovog ljeta pred Keka ponovo staviti neke nove izazove u vidu stvaranja momčadi.

- O kvaliteti igrača koje ćemo imati neka se brinu predsjednik i sportski direktor, a ja ću se brinuti o trenu, o tome da mi igraču budu “gladni” i da igramo najbolje što možemo - zaključio je trener Bijelih.

OPŠIRNIJE ČITAJTE U SUTRAŠNJEM TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI!

Linker
24. travanj 2024 07:04