Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX / CROPIX
ŠOKANTAN IZLJEV EMOCIJA

NEZAPAMĆENI ISPAD POTRESA HNL Splitski trener vrijeđao sve po redu: 'A vi ste taj retardirani debil? Sad ću vam detaljnije pojasniti zašto'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. svibanj 2017. 11:02

RNK Split je jučerašnjim porazom od Osijekom definitivno ispao u Drugu HNL, a trener Crvenih Bruno Akrapović nije štedio nikoga na odlasku. Sasuo je bujicu teških riječi, gotovo pa optužbi, a najgore je prošao nesretni spiker na stadionu Park mladeži.

Evo što je sve Akrapović rekao za Dalmatinski portal.

"Ljubitelj sam direktnih riječi. Bili smo bolji protivnik i čestitam protivniku na pobjedi. Bili smo bolji dok nije retardirani debil (službeni spiker na stadionu) objavio rezultat u Vinkovcima, da je Cibalia izjednačila. Tada je palo u vodu sve što sam radio na motivaciji igrača"

Nastavio je vrijeđati spikera, a kada su ga upozorili da je taj čovjek ispred njega, kazao je:

"A vi ste taj debil? Ja ostajem pri tome, a mogu tvrdnje i dodatno pojasniti."

Službeni spiker nije se previše zamarao neočekivanim emotivnim izljevom: "Ne treba, vaše riječi govore o vašoj kulturi."

Akrapović se dotaknuo i igrača i to ne baš biranim riječima: "Ostavljali su ljudi jedni druge na cjedilu, mislim na pet, šest igrača, ali neću govoriti o imenima. Nisam ih otjerao jer sam se nadao da će mi ti igrači pomoći."

Slijedila je i zahvalnica upravi:

"Očekivao sam financijsku podršku od njih, jer zamislite, neki igrači 17 mjeseci nisu primili plaće."

Ali, netko je zaslužio pohvale od ogorčenog Akrapovića:

"Fantastično sam zadovoljan svojim odrađenim poslom, pogotovo s obzirom na uvjete u kojima sam se našao." Ono što mori navijače Splita je, je li utakmica Cibalije i Osijeka, koja je deset dana ranije završena 1:1, namještena kako bi Vinkovčani na štetu Splita ostali u ligi? "Ne vjerujem da je namještana, ne sumnjam u sport. Svi ti momci bave se sportom i žive od toga."

Ostajete li trener Splita?

"Ne."

Treneru, sada već bivšem, Splita, se očigledno štošta nakupilo proteklih mjeseci...

Linker
16. travanj 2024 10:36