TAKO STVARI STOJE

NI RIJEKA NIJE IZNIMKA - IZA SVAKOG USPJEŠNOG MUŠKARCA STOJI JOŠ USPJEŠNIJA ŽENA 'Nikad se ovaj naslov ne bi dogodio da nije bilo moje Snježane!'

Piše: Tihomir HrgaObjavljeno: 24. svibanj 2017. 01:07

Rijekin predsjednik Damir Mišković samo je još jedan dokaz tvrdnji da iza svakog uspješnog muškarca stoji još uspješnija žena. Potvrdio je to javivši se još uvijek opijenog glasa iz Švicarske, gdje je u krugu obitelji i prijatelja proslavio fakultetske diplome svoje dvije kćeri (Matea i Ana).

- Nikada se sve ovo u Rijeci ne bi dogodilo da nije bilo moje supruge Snježane. Ona je bila ta koja me “tjerala” da ustrajem na našem putu, koja mi nije dala ni da pomislim napraviti korak unazad, njezina energija davala mi je dodatnu snagu da se borim i da radim za klub.

Zahvalio se Mišković još jednom svima koji su na bilo koji način pomogli Rijeci da osvoji naslov.

- Posebno želim reći hvala onima koji su vjerovali u nas, ali i svima koji na bilo koji način stoje uz riječki i hrvatski nogomet.

Još je jednu stvar posebno naglasio:

- Jako mi je žao što Tomislav Židak nije ovo dočekao, bio je sjajan čovjek i veliki novinar. Bio je i veliki dinamovac, ali znam da bi se iskreno veselio našem trofeju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. travanj 2024 15:44