Foto: Damir Krajac / CROPIX
ZA NAJVAŽNIJU UTAKMICU

NOVE SJAJNE VIJESTI S RUJEVICE NAKON LUDE POBJEDE U ZADNJIM SEKUNDAMA Rijeci se vraćaju dva supervažna igrača: 'Ovo je najbolji stimulans!'

Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 20. kolovoz 2017. 10:18

U susretu 6. kola Prve HNL Rijeka je u uzbudljivoj utakmici svladala Lokomotivu sa 2:1. Goste je u vodstvo doveo Majer (16), izjednačio je Bradarić (80), a pobjedu Rijeci osigurao je Matei (90+4).

Matjaž Kek na kraju može biti višestruko zadovoljan jer će za Olympiacos imati još nekoliko prvotimaca koji se vraćaju momčad.

"Htijenje, volja i silan podražaj s tribina su nas pogurale do happy enda. Takav je nogomet, jednom primiš, drugi put daš u nadoknadi… Zaslužena pobjeda. Znao sam da će se 2-3 igrača morati potrošiti, ali ovakva pobjeda najbolji je stimulans prije Olympiakosa. Drago mi je zbog Bradarića, Vešo mora doći u pravi ritam, stoperi su odigrali solidno. Martić je osjetio zadnju loću, a Črnicu mislim da je stradao menisk. Gorgon i Kvržić su dobro, mogli bi konkurirati za Ligu prvaka. Čestitke momčadi kako se digla nakon promašenog 11-erca, i Mateiju je nogomet vratio…".

Mario Tokić, trener Lokomotive:

"Znali smo da dolazimo na noge prvaku i da nas čeka teška utakmica, no smatram kako smo dobro kontrolirali igru, čak i nametnuli našu pas igru te dali do znanja da se u našoj mladosti krije velika pesprektiva. Nakon izlaska Capana uslijedio je pad jer nismo znali odgovoriti na riječke napade po lijevoj strani, radili su nam dosta problema s tri napadača te s Vešovićem na drugoj strani. Što je tu je, mogli smo odnijeti bod, ali pogodak u 94. minuti vrijedi isto kao u bilo kojoj drugoj", zaključio je Tokić.

Rezultati by SofaScore

Linker
18. travanj 2024 13:34