Damir Krajac / Srđan Vrančić / Hanza Media
ZADNJE KOLO HNL-A

OBJAVLJENO KAD ĆE SE IGRATI UTAKMICA KAKVU MAKSIMIR JOŠ NIJE VIDIO Odluka o začelju pada u petak, a Rijeka dan poslije putuje na povijesno gostovanje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. svibanj 2017. 10:18

Vodstvo Prve HNL odredilo je da će prvu utakmicu posljednjeg, 36. kola prvenstva odigrati Slaven Belupo i Hajduk na Gradskom stadionu u Koprivnici, i to u petak, 26. svibnja s početkom u 18 sati.

Istog dana s početkom u 20 sati sastaju se Split - Osijek i Cibalia - Lokomotiva, razlog je taj što se Splićani i Vinkovčani bore za ostanak pa će im utakmice krenuti u isto vrijeme.

Inter će u subotu od 16 sati dočekati Istru 1961, dok će posljednju utakmicu u aktualnoj sezoni istog dana s početkom u 19 sati odigrati Dinamo i novi prvak Rijeka.

Čestitke Rijeci stižu sa svih strana

Brojni su bile čestitke koje su za premijerni naslov prvaka stigle na riječku adresu. Od onih virtualnim putem od strane bivših igrača (Kreilach, Vargić, Jugović, Močinić…) do onih koje su došle na Rujevicu.

Čestitao je Hrvatski nogometni savez, većina prvoligaša, HNS, Ante Čačić, Zrinjski, Vardar, Prestatyn Town, vaterpolski klubovi Primorje i Pro Recco, Spezia Calcio…

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 11:21