Ronald Gorsic / Hanza Media / Hanza Media
UOČI VINKOVACA

ODLIČNE VIJESTI ZA DINAMO Vraća se Mr. Derby za vruće gostovanje? 'Može igrati, pitanje je samo koliko'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 25. veljača 2017. 16:30

Sasvim je jasno, kao i u svakoj utakmici do kraja prvenstva, Dinamo sutra traži pobjedu. Modri nemaju pravo na kiks, ni doma, ni vani. Svjestan je toga i trener Petev.

- Moja su očekivanja jasna, želja su, logično, tri boda, hoću da odigramo dobru utakmicu, moramo pokazati želju, odnosno, da se tako izrazim, moramo raditi 90 minuta. Svjestan sam situacije kad je riječ o terenu u Vinkovicima, nadam se da će se domaćin pobrinuti za to da teren izgleda što je moguće bolje. Ali kakav će biti nama, takav će biti i Cibaliji, morat ćemo se prilagoditi - kazao je Petev.

Bugarski trener nije otkrio prvih jedanaest, ali je isto tako kazao da je Soudani spreman za igru.

- Svi znamo kad nam se priključio; još mora raditi da bi došao u svoje optimalno stanje. Može igrati, ali pitanje je koliko minuta.

Po onome što se može nazrijeti, na poziciji stopera zaigrat će stoperski par Lešković - Schildenfeld, Petev će u važnom ogledu za Dinamo, ipak, po svemu sudeći, aktivirati iskusnog Šifu i dati mu prednost u odnosu na Perića. Svoje minute u Vinkovcima mogli bi dobiti Sammir i Guilherme, ali kako je jučer izgledalo, ne od prve minute. Ipak, Petev naglašava da uvijek postoji mogućnost promjene udarnog sastava.

- Cibalia je dobra momčad, gledao sam ih, međutim, u ovom smo slučaju mi važniji. Sve ovisi o tome kako ćemo ući u utakmicu i kakav će biti naš pristup. Vjerujem i nadam se da ćemo od prve minute startati kao protiv Slavena Belupa te da ćemo ovog puta imati više sreće i zabiti više od jednog gola - zaključio je Petev.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 09:45