Screenshot: Facebook
BEZ NERVOZE U MAKSIMIRSKOJ

ODRŽANA JEDNA OD NAJKRAĆIH PRESICA U POVIJESTI DINAMA U Maksimiru postavili 'novi rekord' nakon penala o kojem priča cijela Hrvatska!

Rekordno kratko trajala je današnja presica u Maksimiru, iako je tema bilo napretek...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. veljača 2017. 16:26

Dinamo nakon turbulentnog gostovanja u HNL-u kod Cibalije u Vinkovcima, u srijedu od 16:45 sati u Maksimiru igra prvu utakmicu polufinala Hrvatskog kupa protiv Splita.

Modri su susret željeli najaviti na press konferenciji u Maksimirskoj 128 na kojoj su sudjelovali direktor kluba Tomislav Svetina, trener Ivajlo Petev te gost iznenađenja (!), kako su najavili Armina Hodžića.

Pressica se uglavnom svela na dvije teme. Prvu je otkrio direktor kluba i ona je bila vezana uz Hodžića koji je potpisao novi ugovor, u trajanju od pet godina, a druga je bila isključivo vezana uz Kup utakmicu protiv Splita.

- Imamo nekoliko bolesnih igrača. Nakon treninga donijet ćemo odluku tko će igrati. Vjerujemo da će biti dobra utakmica...

Brazilac Guilherme stigao je ove zime u klub, ali još nije upisao niti minute.

- Guilherme je neupitan talent, ali on ove zime po prvi put stigao u Europu. Ima tek 21 godinu, a još je Brazilac. Imao sam prilike raditi s dosta Brazilaca, znam kako to izgleda i koliko im treba adaptacije. Vjerujem da će se brzo adaptirati...

Zanimale su okupljene u Maksimirskoj 128 i neke puno interesantnije teme od Kupa, Hodžićevog ugovora, ali ovog puta to je ipak izostalo tako da je ovo u konačnici bila jedna od kraćih konferencaija za medije u Modrom klubu, trajala je nešto više od osam minuta.

Pri odlasku s presice ipak je direktor kluba Svetina spomenuo sporni penal u Vinkovcima.

"Samo kažem, ako je taj penal tako ključno pitanje i najveći problem u Hrvatskoj onda mislim da smo apsolutno najpoželjnija zemlja za život."

Petev je na to dodao:

- Vjerujem da ste gledali i utakmicu Barcelone i Leganesa i vidjeli kakav su Katalonci dobili penal u zadnjoj minuti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 01:37