Emica Elvedji / CROPIX / CROPIX
ZAČUĐEN SUDAČKOM ODLUKOM

OGLASIO SE 'KRIVAC' ZA ČUVENI JEDANAESTERAC 'Dinamo je stvarno preočajan ako je na ovo spao. Ako je to faul...'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 26. veljača 2017. 19:34

Bilo je nervoze na izlazu iz vinkovačkih svlačionica. Čuli su se povici prema sucima, psovke, raznorazne uvrede... Ipak, treba naglasiti nijedna kriva riječ prema Dinamovim igračima, štoviše, Soudani, koji je jedan od "krivaca" za taj kazneni udarac jedva je došao do autobusa od silnih navijača koji su se s njime slikali, dijelio je autograme, smješkao se. I prošao bez izjave, a što bi uopće rekao.

- Ja sam išao na loptu, on došao iza leđa, ispao je pametan, a ja glup. Radije bih da sam si ga sam zabio. Faul? Ako je to faul... Ma, znali smo prije početka utakmice da će se ovo dogoditi, ali borili smo se, bili blizu bodu. Dinamo je stvarno preočajan ako je spao na ovo, mislim da lošiji i ne može biti - kazao Filip Žderić.

Dinamovi igrači uglavnom o kaznenom udarcu nisu pričali, ili su bili predaleko i nisu vidjeli, ili se nisu željeli miješati u sudačke odluke.

- Je, bio je - samo je kazao Armin Hodžić, glavni junak proljetnog starta.
- Nisu bitni moji golovi, iako je lijepo zabiti, važna je pobjeda. Iako, bio bih sretniji da smo ranije riješili susret, imali smo prilike. Da smo to učinili i dojam o našoj igri bio bi bolji.

Domagoj Antolić složio se da njegova momčad mora nuditi više.

- Ne bježimo od toga da je igra dobra, protivnike poput Cibalije moramo dobivati mirnije. Ne mogu reći da sam zabrinut, jer Cibalia nam je jednom puknula na gol, ali moramo bolje, sigurno. Pogotovo kad je realizacija u pitanju, s njom se stvarno mučimo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 15:23