Ante Cizmic / CROPIX / CROPIX
NIZ NEPRAVILNOSTI?

OGORČENJE U HAJDUKU Bijeli uputili žalbu HNS-u: Sumnjaju na namještanje ždrijeba kadetskog kupa i traže smjenu Povjerenika!

Piše: Toni PerkovićObjavljeno: 24. veljača 2017. 17:37

HNK Hajduk uputio je prigovor i žalbu Hrvatskom nogometnom savezu na ždrijeb kadetskog kupa. U Hajduku smatraju da je odluka, koju je potpisao Damir Stipković, donesena nakon niza nepravilnosti čime je u pitanje dovedena regularnost natjecanja, piše Slobodna Dalmacija.

Sporno je to što neki klubovi nisu dobili poziv na ždrijebanje, a ostalim klubovima nije uručen sukladno regulativi. Zbog ovoga postoji velika sumnja da se radi o nezakonitim i nečasnim radnjama od strane Povjerenika.

Iz Hajduka su 21. veljače kontaktitrali Stipkovića vezano za ždrijeb kupa koji je odgovorio da će se ždrijeb održati vjerojatno dan nakon toga, ukoliko bude dostupnih prostorija, na što je Povjerenik zamoljen da pošalje službenu obavijest. S obzirom da "bijeli" uvijek šalju predstavnike na ždrijebove, dan poslije ponovno su oko 13 kontaktirali Stipkovića za nove informacije. Nakon toga dobili su informaciju da je ždrijeb u 14 sati, a provjerom maila utvrđeno je da nikakva obavijest Hajduku nije stigla.

Nedugo nakon toga, u 13:03 na mail je konačno stigao poziv da je ždrijeb u 14 sati u Zagrebu.

Ždrijebom je odlučeno da Hajduk igra protiv Rijeke u Rijeci, a Dinamo protiv Sesveta.

Na kasnije pozive Stipković se oglušio, a zbog svega što se dogodilo Hajduk traži poništenje ždrijeba i novi ždrijeb koji će biti proveden po svim pravilima.

Osim toga, Hajduk traži pokretanje postupka protiv Predsjednika Povjerenstva natjecanja HNK za pionire, kadete i juniore Damira Stipkovića i njegovu smjenu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 08:23