CROPIX
PET NAJBOLJIH

ONI SU NAJBOLJI OD NAJBOLJIH Matjažu Keku igrač sezone je 'HNK Rijeka', no petorica su dala poseban značaj antologijskoj tituli

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 28. svibanj 2017. 22:38

Matjaž Kek u subotu je na ovim stranicama na pitanje tko je za njega igrač sezone odgovorio - HNK Rijeka.

- Znam da se moraju izabrati najbolji igrač, trener, golman, ali samo je HNK Rijeka pravi odgovor. Zašto? Zato što je to istina - istaknuo je trener Bijelih.

Ipak, koliko god bilo nezahvalno izostaviti bilo koga kada je riječ o riječkim junacima, neki će ipak ovu sezonu pamtiti zauvijek. Zbog dobrih predstava i velikog obola koji su ugradili u ovu titulu, ali i zato što je došla kao svojevrsna satisfakcija nakon mnogih osporavanja kroz koja su prošli u karijeri. Franko Andrijašević narugao se Dinamu koji ga je otpisao, Marko Vešović nakon silnih problema s ozljedama i bolesti dočekao sezonu u kojoj je pokazao svu svoju kvalitetu, Filip Bradarić se izdignuo iz svega što ga je mučilo prošle sezone i postao reprezentativac, Stefan Ristovski je od anonimca postao igrač kojeg obožava cijela Rijeka, a Andrej Prskalo siguran oslonac među riječkim vratnicama.

Mogao se na njihovu mjestu naći i svaki drugi prvotimac Rijeke, od Gavranovića, Gorgona i Mišića do Bezjaka, Eleza ili Zute, ali priče ovog kvinteta riječkih asova ipak su, nekako, glavno obilježje šampionske momčadi iz radionice Matjaža Keka.

Linker
25. travanj 2024 16:58