NA INTERNETU POSTOJI

Petar Filipović pozvan u U-21 vrstu, a nitko ne zna tko je on, kako izgleda, gdje je...

Neobično u cijeloj priči jest i činjenica da se svih ovih dana, iako se o tome pisalo u medijima, baš nitko nije javio na tu temu. Ili sam Filipović, ili netko od njegove obitelji
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 10. veljača 2011. 16:02

Najveća tajna mlade hrvatske reprezentacije U-21 zove se Petar Filipović, nogometaš bundesligaša St. Paulija. Kao što već sigurno znate, on se našao na popisu mlade vrste za jučerašnju utakmicu sa Slovencima, taj popis sastavljao je bivši izbornik Dražen Ladić. Pozivnica Filipoviću uredno je odaslana, međutim, iz njemačkog kluba nije stigla baš nikakva povratna informacija.

Stvarno, tko je Petar Filipović, momak koji je pozvan u hrvatsku U-21 reprezentaciju, a od njega ni traga ni glasa.

Od Ladića nismo uspjeli saznati ništa o njemu. U stručnom stožeru mlade vrste također nema podataka o tom igraču pa smo okrenuli nekoliko menadžerskih brojeva telefona, ti ljudi uglavnom znaju mnogo. Vjerovali ili ne, ni tu nismo našli odgovor na to pitanje! Čak smo zavrtjeli i broj sportskog direktora Modrih Zorana Mamića koji se nalazi na pripremama s Dinamom u turskom Beleku. Mlađi Mamić je igrao u Njemačkoj, ima sjajne relacije s trenerima, nogometašima, sportskim direktorima i predsjednicima klubova, mislili smo da bi on mogao znati o kojem se dečku radi.

- Ne, nikad nisam čuo za Petra Filipovića. Ali vam moram kazati da u svakom njemačkom klubu ima puno naših nogometaša, negdje i oko 15-ak, 20.

Tako je naša potraga za Filipovićem završila na internetu. Kad upišete njegovo ime i ime kluba, doznat ćete da mladić ima 20 godina, da je visok 188 cm, da je ljevak i da igra na lijevoj strani vezne linije. Piše čak i njegova tržišna vrijednost koja navodno iznosi 100.000 eura. Na službenoj stranici St. Paulija našli smo ga tek u sastavu U-23 momčadi. Neobično u cijeloj priči jest i činjenica da se svih ovih dana, iako se o tome pisalo u medijima, baš nitko nije javio na tu temu. Ili sam Filipović, ili netko od njegove obitelji, njegovih prijatelja, menadžera, trenera ili bilo tko ga poznaje. Zaista je zanimljivo kako je završio na tom reprezentativnom popisu i što će se dalje događati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 16:45