Foto: Damir Krajac / CROPIX
PIŠE REGIONAL EXPRESS

POBUNA U ISTRI UOČI GOSTOVANJA KOD DINAMA Igrači jednoglasno otkazali poslušnost i 'potjerali' trenera Marija Tota!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. svibanj 2017. 17:55

Prema napisima portala Regional Express došlo je do pobune u redovima NK Istre 1961 čiji su igrači potjerali trenera.

Navodi se kako su igrači pred put u Zagreb i sutrašnjeg (srijeda) ogleda protiv Dinama u 34. kolu Prve HNL jednoglasno otkazali poslušnost treneru Mariju Totu koji je igračima stao na žulj zbog dvostruke igre koju je igrao, jedno govoreći igračima, a s druge je strane slušao 'stručnjake s kata'.

Potonji su najprije odstranili, marginalizirali Igora Žikovića, nešto kasnije maknuli "starog" Valentina Stepčića iako je Tot tvrdio da je micanje Stepčića njegova autonomna odluka svima je bilo jasno da su Panadićeve mecene ponovno zaigrale na petljanje u sastavljanje momčadi.

Izvori Regional Expressa tvrde da je u zadnja dva dana sukob eskalirao do ruba fizičkog obračuna. U klubu vlada svojevrsna "omerta“, svi šute iako svi znaju da je stvar izmakla kontroli, čemu je svojedočio suradnik Regional Expressa koji se danas zatekao na stadionu. Bilo je jasno da je "posada broda" preuzela komandu nad brodom, pardon autobusom i da u njemu nema mjesta za Marija Tota.

Regional Express je neke igrače zamolio za izjavu, ali su odbili komunicirati s medijima. Zatražen je i komentar Eda Valjevca koji je ponovno 'uskrsnuo' na stadionu, no i on se oglušio na pitanja i lagano odšetao do Uprave na šačicu razgovora.

"Tko će sutra voditi momčad na utakmici s Dinamom i hoće li 'stručnjaci s kata' poslušati igrače vjerojatno ćemo saznati tek pred početak utakmice. Teško je povjerovati da će samodovoljna ekipa oko Michaela Glovera bilo što dati u javnost, priopćenje, izvještaj, no možda i bolje, kad god su nešto pokušali samo su dodatno uvaljivali u g…a", zaključuje se u tekstu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 06:32