CROPIX
NA RASPOLAGANJU TRENERU

POVRATAK DINAMOVE ZVIJEZDE Nestrpljivo čeka priliku: Ante Ćorić maksimalno odradio trening i spreman je za Osječane

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 14. listopad 2017. 13:46

Modri su jučer na treningu igrali međusobnu utakmicu, trener Mario Cvitanović podijelio je svoje dečke u dvije momčadi, a bilo je uzbudljivo. Rezultat nije bitan, glavno jest da je modri strateg bio zadovoljan viđenim. Nije to zapravo ništa čudno, ponekad na treninzima 'plave bluze' igraju žešće nego na nekim ogledima HNL-a.

Ono što je svakako upalo u oči jest činjenica da je trening maksimalno odradio Ante Ćorić. To je svakako jako dobra vijest za Cvitanovića. Ako ste slučajno propustili, mlada Dinamova nada imala je problema s gležnjem lijeve noge.

To ga je pratilo i na akciji mlade U-21 selekcije. Izbornik Nenad Gračan kazivao nam je prije neki dan da Ante na treninzima još ima malih problema, da 'vuče nogu'. Iz tog razloga je i odigrao samo nekoliko minuta u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo protiv Češke, dok u srazu s Bjelorusijom uopće nije ulazio u igri. Međutim, jučer je Ćorić pokazao da se posve oporavio, te ravnopravno konkurira za ogled s Osječanima. Hoće li ga i koliko Cvitanović koristiti ne zna se, ali stoji da - može igrati.

Ante je inače već nestrpljiv, jedva čeka povratak na travnjak, zaželio se nogometa. No, svima u Dinamu je bilo važno da on bude potpuno zdrav, s obzirom na probleme s gležnjem, doduše desne noge, koju su ga prije mučili. I dok je Ćorić spreman za derbi s Osijekom, Ivan Fiolić još uvijek nije, njegova ozljeda nije posve sanirana, tako da će propustiti subotnju utakmicu.

Linker
23. travanj 2024 14:18