Marko Todorov / CROPIX / CROPIX
POTEZ ZA RESPEKT

PRAVA KAPETANSKA ODANOST Osijekov as imao sjajnu ponudu na stolu, odbio je i objasnio: 'Stvaramo momčad za uzlet i želim biti dio toga. Sve ostalo...'

Piše: Darko RužićObjavljeno: 24. lipanj 2017. 11:44

Na službenu ponudu red je službeno i odgovoriti. Rapid iz Beča pokazao je naime zanimanje za kapetana Bijelo-plavih Bornu Barišića.

- Razmotrili smo ponudu Austrijanaca, no odgovorili smo im da Borna nije na prodaju - kazao je sportski direktor Bijelo-plavih Alen Petrović.

Nije se radilo o novcu; ponuda iz Beča bila je pristojna, oko milijun eura. Prevaga u odluci da se Barišića ne pusti bila je natjecateljski cilj, koji je u predstojećoj sezoni Osijek postavio visoko, više nego što je bio u prošloj, koju je završio na četvrtom mjestu. Dobro je što sâm Barišić nije zapeo otići, štoviše...

- Svakom igraču godi kada mu pristigne ponuda. Godi i meni. Inozemstvo je uvijek svakom u mislima, ali nije ovo trenutak za odlazak. Osijek se već osnažio dolaskom nekoliko novih igrača, i još će nam neka pojačanja stići. Stvaramo momčad za novi rezultatski iskorak i uzlet, a ja želim biti dio toga. Sve mi ostalo u ovom trenutku nije u prvom planu - poručio je kapetan Bijelo-plavih Borna Barišić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 12:35