Joško Ponoš/HANZA MEDIA
REDOVI NA VRUĆINI

PRAVA POMAMA ZA PRETPLATAMA NA POLJUDU Ne jenjava gužva: Svi žele u Dugopolje na Hajdukovu europsku premijeru

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 20. lipanj 2017. 20:36

Nakon što danas započela prodaja pretplata za novu natjecateljsku sezonu, ispred Hajdukova Odjela za članstvo na Poljudu od samog jutra vlada totalna pomama za dragocjenom iskaznicom, piše Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, prve četiri tisuće pretplatnika sigurno će prisustvovati prvom susretu drugog pretkola kvalifikacija za Europsku ligu protiv pobjednika dvoboja Levskog i Sutjeske, a koji će se zbog održavanja Ultra festivala sredinom srpnja odigrati na malenom stadionu u Dugopolju.

Iako smo posljednjih godina već polako navikli na slične scene kada je u pitanju splitska nogometna institucija, zaista se vrijedi još jednom nakloniti navijačima koji su doslovce satima po velikoj vrućini čekali u redu za pretplatu, i to bez iti jednog incidenta, grintanja, nervoze...

Joško Ponoš/HANZA MEDIA

Također, ispred Odjela za članstvo Udruga Naš Hajduk je provodila svoju najnoviju akciju 'Za sva vrimena'.

Iako je za sada teško procjeniti koliko je pretplata planulo u prvih desetak sati prodaje, no izvijesno je da se čitav kapacitet Dugopolja neće napuniti već danas. Za sutra već nismo sigurni...

Zbog iznimnog interesa i velikog broja navijača koji su po svoju pretplatu, ili uključenje u projekt pod sloganom 'Za sva vremena' požurili već danas molimo sve one koji su planirali u Odjel za članstvo doći kasnije tijekom današnjeg dana da dođu - sutra!

Redovi pred Odjelom za članstvo na Poljudu, formirani još od jutros prije početka rada samog odjela toliki su da neće biti moguće danas obaviti sve što treba. Redovi koji se skupljaju od prije osam sati ujutro toliki su da djelatnici Odjela za članstvo i volonteri kontinuirano radeći na četiri blagajne do kraja večeri neće moći obraditi zahtjeve većeg broja navijača od onih koji su već sad na Poljudu.

Udruga Naš Hajduk zahvaljuje se na ovolikom interesu navijača, te poziva čitavu hajdučku obitelj da nastave istim tempom i idućih dana u za preptlate, i uključenjem u projekt 'Za sva vremena'.

Linker
25. travanj 2024 03:54