CROPIX
'SVE ĆE DOĆI NA SVOJE'

PREDSJEDNIK RIJEKE KATEGORIČKI ODBIO ODLAZAK MATJAŽA KEKA 'Nikakve sječe glava neće biti! Nisu to nikakve floskule, možemo i izgubiti od Dinama!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. listopad 2017. 14:44

Rijeka je na Rujevici nakon vodstva 1:0 izgubila 2:1, a odmah nakon susreta trener Matjaž Kek ponudio je ostavku, ali predsjednik Rijeke Damir Mišković odmah je odbacio bilo kakvu mogućnost odlaska slovenskog stručnjaka.

"Rijeka igra dobro. Bila je na svojoj razini i u susretu s Osijekom, ali nažalost sreća nam nije sklona. Moramo još više raditi u pozitivnoj atmosferi i sve će doći na svoje. Osijek je na Rujevici dvaput zapucao na naša vrata i odnio bodove, nećemo praviti drame zbog jednog ili dva poraza. Nemam što zamjeriti igračima, dali su sve od sebe, trener Kek odradio je posao, sastavio kvalitetnu početnu postavu i vukao dobre poteze. Lopta nije htjela u gol... To je život nogometni", rekao je Mišković za Novi list pa dodao:

"Bez ikakve fige u džepu stojim iza trenera i iza igrača. Nisu to nikakve floskule prije nekakvih rezova. Vjerujem Keku, ovi igrači će nam pružiti još puno zadovoljstva. Daleko je još kraj prvenstva. Može se dogoditi i da ne dobijemo Dinamo, ali nikakve sječe glava neće biti. Imamo odlične igrače, fantastičnog trenera i sjajno okruženje. Vrijeme je da sreća malo pokuca na naša vrata..."

Linker
25. travanj 2024 15:38