Drago Sopta / Cropix
VAHID HALILHODŽIĆ

'Pustite Kovačića na miru, on još mora sazrijeti. Trebamo još samo nekoliko pobjeda...'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 20. studeni 2010. 23:00

- Bojim se vaših naslova koji će sutra izaći u novinama. Pustite na miru Matea Kovačića još nekoliko godina dok ne postane pravi igrač - molio je novinare Vahid Halilhodžić, nakon utakmice.

- Drago mi je zbog Kovačića, ali mora sazreti. On je mladi talent koji će sigurno napraviti odličnu karijeru. Fino je odigrao utakmicu, fini je tehničar, vrhunski barata loptom, sve vidi. Ali, on je još dijete, tek je napunio 16 godina, treba ga pustiti da se razvija.

Iako je Kovačić bio priča dana jučer je u Maksimiru ispisana još jedna, možda i mnogo vrjednija od ove. Naime, u 36. minuti utakmice, vratar Dinama Ivan Kelava oborio je 35 godina stari rekord Željka Stinčića koji gol nije primio 749. minuta. Kelava je taj rekord skinuo i on sada iznosi 804. minute. U te minute računaju se prvenstvo, Kup i Europsku ligu.

Vahida Halilhodžića smo zamolili da prokomentira poraz Hajduka od Istre.

- Prije početka utakmice kazao sam svojim igračima da ne smijemo ispustiti ovu priliku, da možemo sada zadati zadnji udarac, dati gorku pilulu našim najljućim suparnicima. Imamo prednost i treba nam još nekoliko pobjeda kako bi ostvarili svoj cilj i stigli do titule. Ali, nije to jedini cilj. Zašto do kraja prvenstva ne bi odigrali bez poraza?

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 19:02