Screenshot
'ZNAMO ŠTO SE KOD NAS DOGAĐA...'

RAZOČARANI MATJAŽ KEK SARKASTIČNO PROKOMENTIRAO SUĐENJE U BOLNOM PORAZU 'Danas je slučajno sudio sudac iz Osijeka'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. listopad 2017. 21:35

Istra je u 12. kolu napravila još jednu senzaciju. Nakon što je na Drosini zaustavljen Dinamo (0:0), pala je i Rijeka jednim golom Puclina, a pulski prvoligaš zasad u velikom stilu kroji sezonu u kojoj Zagrepčani traže povrat titule.

Imala je Rijeka u drugom dijelu apsolutnu dominaciju, stvarala je prilike, ali lopta nije htjela u gol. Razočaranje je veliko, jer osim gubitka tri boda ponovno je bilo i nekoliko spornih situacija koje ovoga puta nije prešutio ni Matjaž Kek.

"U nogometu se događaju takve utakmice u kojima unatoč kontroli i prilikama ne osvojiš ni boda. Bilo bi nekorektno od mene da ne čestitam Istri na zasluženoj pobjedi. Bilo je nekih sudačkih odluka koje treba pogledati ali ne želim sada o tome. Oni su zabili mi smo puno toga promašili i okrećemo se sljedećoj utakmici. Danas je slučajno sudio sudac iz Osijeka", sarkastično je prokomentirao Slovenac rad osječkog suca Batinića ('nedosuđen penal' kod igranja rukom, žuti karton za simuliranje umjesto najstrože kazne), a na suđenje se osvrnuo i Filip Bradarić.

"Još jedna u nizu utakmica u kojoj primamo naivne i smiješne golove. Nije to dobro, ali dominirali smo i stvorili puno šansi. Lopta jednostavno nije htjela u gol. Nismo zadovoljni, izgubili smo bodove, ali za nekoliko dana već je nova utakmica i moramo se na najbolji mogući način vratiti. Ne želim komentirati suđenje, znamo što se kod nas događa sa suđenjem. Svaku utakmicu možemo očekivati da će biti grešaka na našu štetu. Ali imali smo puno prilika i trebali smo danas pobijediti jer smo bili bolji. Čestitam Istri, oni su se borili i sada mogu zasluženo slaviti", zaključio je Bradarić.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
20. travanj 2024 14:44