CROPIX
EMOCIJE NA NAJJAČE

RIJEČANI LUDE NAKON DERBIJA 'Ovo je smiješno što se događa! Neka kažu tko mora biti prvak pa ćemo mi ostali igrati našu ligu! Ali nećete uspjeti!'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 03. prosinac 2016. 19:15

Pomiješane su bile emocije igrača Rijeke nakon utakmice na Maksimiru. Veselje zbog boda kojim su Bijeli ostali na plus šest u odnosu na Modre u miks-zoni nadomjestilo je ogorčenje.

Nitko nije imenom i prezimenom spomenuo suca, ali jasno je na koga i na što su aludirali, pa nije ni iznenađenje što smo umjesto dosadašnjih “nemam komentara“ dobili zanimljive reakcije.

"Ovo je smiješno što se događa. Svi smo dovoljno odrasli i dovoljno pametni da vidimo kakva je utakmica bila. Ostavili smo srce na terenu, svaka čast svakom igraču, svaka čast i svakom navijaču koji je došao na utakmicu. Prvi smo i to nam nitko ne može uzeti i prvi ćemo biti na kraju! To sada svima poručujem, neka pokušaju na sve načine, ali neka znaju da neće uspjeti! S ovakvim načinom šalje se ružna slika hrvatskog nogometa, ako je nekome cilj da jedna momčad bude unaprijed prva neka se kaže, pa ćemo mi ostali igrati našu ligu", u dahu je rekao Marko Vešović, a u sličnom je tonu bila i reakcija Filipa Bradarića koji je imao loptu za pobjedu u 88. minuti.

"Šteta za onu priliku, teško je kada promašiš onakav zicer. Svi govore da moraš zabijati, ali mali pad koncentracije i umor učinili su da je lopta otišla u krivu stranu mreže", rekao je veznjak Rijeke pa se osvrnuo na suđenje.

"Već je uobičajeno da Modri imaju pomoć sa strane, za nas je to normalno, ali to samo govori koliko smo jaki i koliko ova momčad toga može donijeti. Imamo još dva kola, bit ćemo jesenski prvaci a imamo i velike izglede za slavlje na kraju".

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 19:16