CROPIX
POLUFINALE KUPA

RIJEKIN TRENER NAKON VELIKOG KAPITALA U KUPU PRŠTI SARKAZMOM 'Sad već moramo na Lokomotivu, sportski su nam sredili te termine'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 01. ožujak 2017. 23:01

Rijeka je pobijedila Osijek 3:1, ali uzvrat će odlučiti o momčadi koja će se suprotstaviti Dinamu u varaždinskom finalu. Moglo je puno toga biti riješeno tijekom 90 minuta na Rujevici, ali trenutak dekoncentracije bitno je povećao izglede Osijeka za uzvrat.

To je i razlog zbog kojeg Matjaž Kek nije bio do kraja zadovoljan.

- Došli smo do svog prvog cilja, imamo neku prednost pred uzvrat, ali pobjednik ovog dvoboja riješit će se u Osijeku. Veseli povratak na Rujevicu, pozitivna i dobra atmosfera, ali sada je već krenula priprema za Lokomotivu, sportski su nam sredili te termine… Kulušić? Morali smo neke stvari promijeniti, ali u nekim dijelovima smo igrali prepoznatljiv nogomet. Šteta za primljeni pogodak, ali greške su sastavni dio nogometa. Zadovoljan sam s puno stvari, igrali smo protiv moćne momčadi koja se koncentrirano branila, ali svejedno smo Marija uspjeli dovesti u situacije u kojima je “killer” - rekao je Matjaž Kek.

Momčad Zorana Zekića odigrala je dva oprečna poluvremena, prvo blijedo, bezidejno, sterilno prema naprijed i drugo u kojem je bila više nego ravnopravan takmac Riječanima.

- Dogodilo se ono što smo najmanje željeli, dobili smo rani pogodak, u prvom poluvremenu prema naprijed smo bili potpuno bezopasni, prema nazad smo dobro stajali ali dobili smo dva jeftina pogotka. Veseli me drugo poluvrijeme, bio je to nogomet kakav želimo gledati kada igra Osijek. Rezultat je aktivan i siguran sam da ćemo se do uzvrata dignuti u formi. Ima li izlaza slabom ulasku u utakmicu? Moramo ga pronaći, inače nam se neće dobro pisati - rekao je Zoran Zekić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 00:13