Tom Dubravec / Hanza media
BILI VLAK JE - RASPOREDAN!

SADA JE POSVE JASNO, U NEDJELJU NAS U MAKSIMIRU OČEKUJE - PAKAO Torcida u velikom stilu najavila veliki derbi protiv Dinama!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 29. rujan 2016. 01:29

Bili vlak koji će u nedjelju ujutro prema Zagrebu povesti Hajdukove navijače na najveći derbi protiv Dinama je - rasprodan! Danas je tijekom jutra ostalo još pedesetak slobodnih mjesta, no navečer se i to rasprodalo pa je ferata ispunjena do kraja, piše Slobodna Dalmacija.

Potvrdila su se tako predviđanja jer nam je još u ponedjeljak iz Torcide bilo rečeno kako se očekuje da bi baš u srijedu vlak mogao biti rasprodan. Da je na raspolaganju još jedan, vjerojatno bi se i taj napunio do nedjelje...

Podsjetimo, vlak s osam vagona prema Zagrebu će u nedjeljno jutro povesti 500 torcidaša, što je stotinjak manje nego prije godinu dana kada je Bili vlak posljednji put išao prema metropoli.

I dalje će dosta navijača na put krenuti u vlastitom aranžmanu, a neki će put Zagreba možda i dan prije derbija. Privatni je aranžman brži i jednostavniji, ali biti dio Bilog vlaka poseban je, jedinstven doživljaj koji ima svoje drugačije draži. Tim više što je posljednjih godina postao rijetkost.

U svakom slučaju, Hajdukovi navijači diljem zemlje i šire maksimalno su se mobilizirali. Interes je velik, očekuje se kako bi se na maksimirskom jugu moglo naći i preko dvije tisuće navijača. Dodatan je motiv navijačima, osim rezultatske neizvjesnosti u prvenstvu, i njihovih rivala Bad Blue Boysa na maksimirski stadion. Tako bi i generalna atmosfera trebala biti baš kakva i treba biti na derbiju, paklena i "vruća" s obje strane. Pravi nogometni ambijent.

Hajdukovim je navijačima ovo jako važan derbi, vjeruju da je nakon punih osam godina napokon kucnuo čas za novu pobjedu u Dinamovu .

- Hajduk to može, a za to mu trebamo mi. Trebamo mu brojniji nego ikad i glasniji nego ikad - stoji između ostalog u pozivu Torcide za Bili vlak.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 15:38