CROPIX
SAMO BEZ GALAME

ŠEF SUDACA ANTE KULUŠIĆ NAKON DERBIJA 'Pohvaljujem trenere što korektno podnose sve sudačke pogreške! Sve ćemo reći u analizi HNTV-a...'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 23. listopad 2017. 18:17

Ante Kulušić, predsjednik Komisije za suce, i šef kontrolora te Igor Pristovnik, povjerenik za delegiranje sudaca, u ponedjeljak ujutro napravit će analizu 13. kola.

- Tada ću moći kazati kompletan sud kakav su posao obavili Tihomir Pejin i pomoćnici na debiju Hajduk - Dinamo, ali i arbitri utakmice Rijeka - Osijek. Na Poljudu je bilo više situacija, da se radilo o jednom slučaju koji treba staviti pod povećalo, odmah bih to učinio, no evidentno da će u analizi biti posla - uzeo je time-out Kulušić, da bi istaknuo:

- U ponedjeljak navečer idemo Miroslav Vitković i ja na HNTV. Sve ćemo kazati, neće nam nijedan aut proći ispod radara. Bila je dobra utakmica, to je najvažnije, a pogreške sudaca, kojih je bilo, nažalost, sastavni su dio. I zato ću javno pohvaliti trenere vodeće četiri momčadi. I u kolu ranije svi su bili oštećeni, najviše Rijeka, ali korektno su se ponijeli, što me veseli. Niti vruće glave poslije utakmice nisu davali izjave kakve smo znali čuti prije.

Hoćete reći da je došlo do promjene u kulturi javnog nastupa?

- Neću reći baš tako, pohvalit ću njihov odnos, neću kazati da su prije bili nekulturni, a sada su kulturni, nego da su svi vrlo korektni, ne dižu galamu, što je dobro za nogomet.

Linker
25. travanj 2024 06:48