Ben Radford/Getty Images / Getty Images
ZVUČI KRAJNJE NESTVARNO

SENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU Nekadašnja zvijezda najvećih europskih klubova uskoro stiže u HNL?!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. veljača 2017. 00:22

Iako je zamjenik sportskog direktora "bijelih" Ivan Mance tijekom predstavljanja Nikole Totića i Bernarda Matića ovoga petka najavio da je završio prijelazni rok na Rujevici negdje s Crnoga kontinenta ili možda iz Londona doputovala je fotografija ganskog veznjaka Michaela Essiena kako u ruci drži mobitel s prepoznatljivom maskicom u bojama riječkoga prvoligaša, prenosi Novi list.

Nije u pitanju marketinški trik već po svemu sudeći pokušaj predsjednika Damira Miškovića da u neposredno pred početak proljetnog dijela sezone dodatno ojača momčad.

Tko zna možda i s bivšim reprezentativcem Gane (58 nastupa, 9 golova), koji je u karijeri nosio dresove velikana europskog nogometa kao što su "Lyon", "Chelsea" i "Milan".

Essienova posljednja nogometna adresa je grčki "Panathinaikos" s kojim se iskusni veznjak razišao tijekom rujna prošle godine nakon čega uživa status slobodnog igrača što znači da se može registrirati i izvan prijelaznog roka.

Pitanje je naravno koliko je ovaj angažman realan između ostaloga i zbog činjenice da Essien nije dugo igrao, ali i zbog njegovih ipak već pomalo poznijih igračkih godina (34), no jasno pokazuje da zimski prijelazni rok ina Rujevici ipak nije završio! - zaključio je Novi list.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 06:37