screenshot
BRATKO MU JE OSTAO U SRCU

SOUDANI U VELIKOM INTERVJUU ZA SN NAHVALIO NOVOG 'TRENERA IZ ZAGREBA', ALI... 'Za mene je smjena Ivajla Peteva bila veliki šok!'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 23. srpanj 2017. 16:08

Najbolji igrač Dinama El Arabi Hillel Soudani je u velikom nedjeljnom intervjuu za Sportske novosti progovorio i o svojim trenerima na Maksimiru.

Kako ste doživjeli smjenu trenera Ivajla Peteva, što će donijeti novi trener Cvitanović?

- Za mene je smjena trenera Peteva bila veliki šok! Ne mogu kazati da sam to očekivao. Držim da trener Petev nije imao sreće prošle sezone. Mnogo je radio s nama, bio je u jako dobroj relaciji s nama igračima. Želim mu svakako mnogo sreće u njegovim budućim trenerskim avanturama. Marija Cvitanovića dobro poznajem, imao sam priliku gledati Dinamo 2. Od prvog dana otkako je postao trener prve momčadi vidi se kako želi mnogo, zaista mnogo raditi. Na prvih nekoliko treninga na kojima smo trenirali s njima, zaista smo mnogo radili, ima dosta zahtjeva, inzistira na detaljima, želi napredak. Ja sam apsolutno siguran da ćemo s njim ostvariti uspjeh. On živi za to da s nama napravi uspjeh. To se odmah prepozna kod trenera, već sam iskusan igrač, odmah to vidim. Trener je skroz posvećen nogometu. Već je dugo u Dinamu, poznaje momčad, na nama igračima je da mu što više olakšamo posao. Također, što je po meni vrlo važno. Cvitanović je iz Zagreba, domaći je čovjek, sve poznaje jako dobro, zna kako ljudi i klub dišu, ponekad je ta činjenica presudna kad se radi o uspjehu.

CIJELI INTERVJU PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 09:43