Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
MAKSIMIR DAN POSLIJE BATINIĆA

SOUDANIJA JE RAZLJUTILO ŠTO GA SMATRAJU GLUMCEM U Dinamu šute, a Alžirac poslao intrigantnu poruku

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 28. veljača 2017. 14:50

Očekivali smo dan nakon Vinkovaca neku reakciju iz Maksimira. Bilo što, komentar, izjavu, nešto u vezi s kaznenim udarcem. No, u Dinamu su ipak odlučili da neće govoriti o Batiniću, jedanaestercu, o napadima na njih koje dolaze sa svih strana, u Maksimiru su izabrali šutnju na tu temu.

Možda će nešto reći danas, kad ipak prođe još koji sat i dodatno se ohlade dojmovi, a uoči kup-dvoboja sa Splitom koji je na programu u srijedu (16.45). No, dakako da se u Dinamu priča o penalu i svemu onome što se dogodilo na stadionu kraj Bosuta.

Nakon same utakmice u nedjelju, Dinamovi nogometaši nisu bili “pod paljbom” domaćih navijača i igrača, naprotiv, fotografirali su se i ispunjavali želje domaćim klincima, sav bijes bio je usmjeren prema sucu Batiniću.

No, naravno da je igrače iznenadila i rastužila reakcija navijača, koji su im vratili dresove, nisu to očekivali. Baš u trenutku kad se publika polako počela vraćati, kad je u Vinkovcima bilo dosta Dinamovih navijača, dogodi se ta utakmica, pravi bumerang.

Alžirac tvrdi svoje

Ono što smo, ipak, uspjeli neslužbeno saznati jest da je najviše događajima nakon Vinkovaca pogođen Soudani. Alžirac je vrlo brzo nakon kaznenog udarca postao predmet raznih šala i fotomontaža u kojima ga se stavljalo u kontekst dobitnika Oscara za najbolju glumu, primjerice. Soudani je, kako čujemo, suigrače u svlačionici uvjeravao da je postojao kontakt, da nije odglumio prekršaj.

Međutim, s obzirom na buru koju je izazvala Batinićeva odluka, teško će nekoga u to uvjeriti, “Oscara” će mu i dalje dodjeljivati. Zabio je puno važnih i lijepih golova, često je vukao Dinamov brod prema cilju, a sad će ga mnogi pamtiti i po ovom kontroverznom vinkovačkom jedanaestercu. Premda, Soudani je možda doista uvjeren da je neki kontakt postojao, da nije glumio, pogreška uvijek ide na dušu sucu, odgovornost je njegova da pravilno procijeni istinu.

Nakon svega Soudani se oglasio i putem društvenih mreža pa je tako na svom twitter profilu objavio intrigantnu fotografiju i poruku.

"Učinite svoje neprijatelje ljubomornima, svoje roditelje ponosnima, a sebe same sretnima."

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 20:25